Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Gold Orion OR-8200L 25w Şarj Edilebilir Ledli El Feneri Usb Çıkışlı

Güçlü 150 Lümen LED El Feneri Dahili Şarj Edilebilir Projektör Su Geçirmez Dış Mekan Av Işığı 50000W

150W Güçlü L2 El Feneri 50000 Lümen LED El Feneri Projektör 8000mAh Dahili Pil Suya Dayanıklı Açık Av Projektörü
Paketleme için, kırmızı / mavi yan ışığı açmak için yan ışığı 3 saniye basılı tutun
Kısılabilir ve Uzun Far: Kaynak, seçim yapabileceğiniz 2 parlaklık seviyesi sunan L2 LED ışığıdır. Ek olarak, 800 metreye kadar ultra uzun menzilli aydınlatma menzili, uzun menzilli bir taktik flaş ışığı, kullanışlı bir dış mekan şarj edilebilir spot ışığı ve bir aile hediyesi olarak kullanılmasına izin verir.

En çok ihtiyacınız olan güçlü ışık. 2 parlaklık moduna sahip 120 W ultra parlak LED ışık: yüksek (20.000 lümen), düşük (8.000 lümen). 20.000 lümenden daha yüksek olmayan sıcaklıklarda, bu nedenle, birçok iyi değerdeki projektör ve fenerden belirgin şekilde daha parlaktır. 800 metreye kadar ultra uzun aydınlatma aralığı, onu uzun mesafeli bir spot ışık flaşı aydınlatma armatürü haline getirir. Ayrıca güçlü bir kamp tavan lambası ve uyarı lambasıdır.

Yüksek kaliteli malzeme ve su geçirmez: Bu el feneri, yüksek yoğunluklu mühendislik ABS plastikten yapılmıştır, tamamen kapalı bir yapıya, patlamaya, toza ve darbeye dayanıklı olarak gelir. IPX5waterproof, onu her yönden su sıçramasına karşı korur.






Güç - 20 saate kadar İhtiyacınız olduğunda asla yanınızda olmayacak pilleri aramayı bırakın. Bu projektör, uzun süreli şarj edilebilir 4,3 volt 18500 lityum iyon pil ve ağır güç saklama kutusu (8000 mAh) ile yapılmıştır. Tam şarj, neredeyse diğer tüm el fenerlerinden daha uzun sürer - 20.000 lümenle 12 saatten 8.000 lümenle 20 saate kadar.

Ayarlanabilir askısıyla çok hafif ve kompakt, her yere götürebilirsiniz. Bu portatif el feneri 1 pound (15 oz) ağırlığındadır ve omuz askımızla birlikte yalnızca 9 "uzunluğunda ve 5" genişliğindedir, bu nedenle yürürken kolayca giyilebilir ve tutulabilir veya açık havada yürüyüş yapmak. Ayrıca, prizden çıktığında elinizdeki telefonlarınız için acil durum güç kaynağı olabilir ve onu tutmaktan yorulmazsınız.

Önemli: Spot ışıklarının küçük bir yüzdesinin düzgün çalışmasını engelleyen devam eden bir lehimleme sorunu var. Arızalı birimlerin sayısını önemli ölçüde azaltabildik, ancak henüz tamamen değil. Bunu çok kötü alıyoruz ve aktif olarak bir çözüm üzerinde çalışıyoruz. Kusurlu bir ürün alırsanız, lütfen bizimle iletişime geçin; size hemen ücretsiz olarak yenisini göndereceğiz. Geri ödeme gerekmez.




 

hırdavat,şarjlı projektör el feneri, led projektör el feneri, şarj edilebilir led projektör, şarjlı led el feneri, şarjlı ışıldak el feneri, projektör el feneri,fener,ışıldak, 25w led şarjlı el feneri, 25 watt el feneri, güçlü şarjlı el feneri, şarjlı led el feneri, usb şarjlı el feneri, şarjlı projektör el feneri, led projektör el feneri, şarj edilebilir led projektör, şarjlı led el feneri, şarjlı ışıldak el feneri, projektör el feneri, nakit ödeme,şarjlı projektör el feneri, led projektör el feneri, şarj edilebilir led projektör, şarjlı led el feneri, şarjlı ışıldak el feneri, projektör el feneri, şarj, edilebilir, led, projektör, el, feneri, ışıldak, 8 watt, fener, şarjlı, kamp, av, avcı, ledli, lamba, şarjlı projektör el feneri, led projektör el feneri, şarj edilebilir led projektör, şarjlı led el feneri, şarjlı ışıldak el feneri, projektör el feneri, şarjlı kamp lambası el feneri led lamba, projektör el lambası, şarj edilebilir led projektör el feneri, şarjlı projektör el feneri, led projektör el feneri, şarj edilebilir led projektör, şarjlı led el feneri, şarjlı ışıldak el feneri, projektör el feneri, şarjlı kamp lambası el feneri led lamba, projektör el lambası, şarj edilebilir led projektör el feneri, şarjlı mini el feneri, pilli el fenerleri, 3 pilli el feneri,

Yorum Gönder

0 Yorumlar