Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Tikucuz.com Telefon Numarası ve Müşteri Hizmetleri Merkezi

KAPIDA ÖDEME İMKÂNIYLA İÇ GİYİM ALIŞVERİŞLERİNİZİ YAPIN


Teknolojinin her geçen gün insan hayatının içine daha da işlemesiyle beraber online alışverişler artmaktadır. Özellikle mağazalardan iç giyim ürünlerini alırken rahat hareket etmeyen ve yeterince çeşit bulamayan kadınlar için internet üzerinden alışveriş yapabilmek büyük bir avantajdır.

Siz de, tüm iç giyim markaları arasından isteğinize uygun modelleri bulmak isterseniz, sitemizde bulunan ürünleri inceleyebilirsiniz.

Kapıda ödeme yöntemiyle iç giyim alışverişi yapabilmek, özellikle kredi kartı kullanmayan ya da internetten ürün alırken kredi kartı bilgilerini vermeyi güvenli bulmayan kişilerin online alışveriş yapabilmelerini kolaylaştıran bir durumdur.



Nbb Petrol Bralet Sütyeni 3694 Nadia Paçalı KorseKom Erkek Boxer Dragon


Sipariş verdiğiniz ürününüz kargo firması tarafından size ulaştırıldığında, ilk olarak ödemenizi yapmanız beklenir. Ardından paketiniz size teslim edilir.


Kapıda Ödeme Yapılan Alışverişlerde İade Nasıl Yapılır?


Aldığınız ürün size ulaştı ama bedeni size uygun değil ya da herhangi bir nedenle beğenmediniz mi? Hiçbir açıklama yapmanıza gerek kalmadan, ürünü iade etme hakkına sahipsiniz. Paketinizin elinize geçmesinin akabininde geçen 14 günde iade işlemini yapabilirsiniz.

İade işlemi için; ürünle beraber gelen faturanızı mutlaka göndermeli ve arka kısmındaki iade formunu da doldurmalısınız. Bayan iç giyim kapıda ödeme yöntemiyle alışveriş yapmak için çamaşırım.com


Kapıda Ödeme Haricinde Hangi Ödeme Yöntemleri Kullanılabilir?

Sitemizden yapılan alışverişlerde kapıda ödemenin yönteminin yanı sıra kredi kartlarınıza 12 taksit ile de ödemenizi yapabilirsiniz.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar