Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Nordmende Ovmalı Isıtmalı Masaj Aleti Boyun Sırt Omuz Bel Ayak Ve Kol



Nordmende Ovmalı Isıtmalı Masaj Aleti Boyun Sırt Omuz Bel Ayak Ve Kol
NordMende Tens Aleti.
Nordmende tens aleti terlik özelliği, dijital kullanım sağlayan ekran ve pratik menüsü ile hızlı ve kolay kullanım sağlar.
Ekran üzerinde sizi yönlendirerek hangi bölgelere masaj yapmak istiyorsanız o bölgeyi tuşlar aracılığı ile seçebilirsiniz.
Ayrıca pratik ve kullanımı kolay bir cihazdır.
Kullanım esnasında zaman ve masaj vuruşlarını çok rahat bir şekilde ekrandan görerek ayarlama yapabilirsiniz.

Kutu İçeriği:
Tens Aleti Sipariş verdiğiniz zaman,
1 Adet Nordmende NRD 2020 Model Tens Cihazı
4 Adet Kablolu Ped.
1 Çift Elektro Terlik.
Adaptör hariçtir.
Gönderilecektir.


-Boyun omuz ve vücudunuz için güçlü ovmalı masaj teknolojisi  güçlü vuruşlarıyla kaslarınıza nüfuz ederek günün yorgunluğunu atmanıza yardımcı olur.
-Vücudunuzu sararak daha etkili masaj olanağı sunar .
-Güçlü ovma teknolojisiyle boyun ,omuz ve vücudunuzun kaslarına nüfuz ederek rahatlamanıza yardımcı olur.
-Bu masaj aletiyle kimseye gereksinim duymadan ev ortamında paranızı ve zamanınızı kaybetmeden kendiniz uygulayabilirsiniz.
-İçerisinden çıkan adaptörlerle isterseniz arabanızda, isterseniz evinizde kullanabilirsiniz.
-Kullanım için masaj aletini adaptöre takmanız yeterli olacaktır. Daha sonra üzerindeki tuşlarla isterseniz masajın yönünü değiştirebilir, isterseniz kademeyi ayarlayabilir, isterseniz ısıtmalı ya da normal olarak kullanabilirsiniz.


Ovmalı Boyun Bel Sırt Karın Masaj AletiEvde, aracınızda veya ofiste kullanıma uygun ovmalı masaj aleti.Kullanımı kolay ve hafiftir ovma sistemi ile yoğurma yaparak masaj yapma tekniğine sahip tasarım harikası masaj aleti.Isıtma sayesinde boyun omuz ağrılarına masaj yapabilirsiniz.Aşırı ısınmayı önleyen koruma devresi vardır.Sırtınızı, boynunuzu ve omuzlarınıza kimseden yardım alamdan masaj yapabilirsiniz.Ayak altı, sırt, bacaklarda masaj yapma imkanı sağlayan yapıya sahiptir.Ev kullanımı için özel adaptörü sayesinde evde kendi kendinize masaj yapabilirsiniz.Bir masaj aletinden beklenenin ötesinde hizmet sunar.   
Özellikler İster ısıtmalı ister ısıtmasızHuman Touch teknolojisine sahip esnek ve kullanışlı masaj aletiHuman Touch teknolojisi insan parmakları ile yapılan masajı taklit ederKızılötesi ısıtma ile rahatlama sağlarUltra sessiz masaj
Paket İçeriğiOvmalı Masaj AletiGüç AdaptörüAraç Çakmaklık AdaptörüKullanma Klavuzu



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar