Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

waist training korse zararları



Vücudunuzun sarkan noktalarını toparlamaya yarayan bu korseyi giyeceğiniz devir çok ölçüde terleyeceğinizden ötürü içinize pamuklu bir kıyafet giyip vücut hijyeninizi korumalısınız.
Korse alırken uzunluk ve kilo ölçülerini göz önünde bulundurarak, kaliteli kumaştan üretilen bir eser tercih etmelisiniz.
Gece uyurken korse ile birlikte yatağa girilmemelidir. Gün içerisinde de en çokça 3-4 saat korse giyilmelidir.
Çok sıkı korseler tercih edilmemeli, aksi takdirde iskelet sisteminiz zarar görebilir.

Korse kullanırken dikkat etmeniz gereken en değerli nokta, uzun vade takmamanız gerektiğidir. Zira vücudunuza muvakkat olarak şık bir görünüm veren korse, kalıcı sıhhat problemlerine neden olabilir. Korse karın ve muhitindeki yağların yakılmasına yardımcı olmaz lakin uzun periyodik tasarrufta hal değiştirmesine neden olabilir.
Ancan karın içi organların etrafında bulunan yağlar; kardiyovasküler illetler, inme, diyabet ve kanser üzere önemli sıhhat dertlerine davetiye çıkarabilir. Bu nedenle uzun mühlet korse takmamaya dikkat etmeniz gerekir.


Normal korseler zayıflatır mı?
Normal korse kullanıldığında kişiyi daha ince ve daha sıkı gösterir. Ancak herhangi bir enerji harcamadıkça, kilo kaybı sağlamazlar. Kilo kaybı, zayıflamak ya da bölgesel olarak kilo vermek için korse kullanılmak isteniyorsa, zayıflatıcı korseler grubundaki korseler kullanılmalıdır.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar