Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

tws su geçirmez kulaklık



Bluetooth Kulaklıklar, GUSGU Mini Kablosuz Spor Kulaklıkları Stereo Gürültü Önleyici Kulaklıklar iPhone için Şarj Kılıflı

· ?Güçlü bağlantı?: Akıllı telefonlar ve 100 feet'e kadar diğer Bluetooth özellikli cihazlarla eşleştirin ve bağlanın. Yerleşik bir mikrofona sahip bu kulaklıklar, eller serbest iletişim için mükemmeldir. Tüm kablolu kulaklıkların stetoskop etkisini ortadan kaldırır ve gürültüyü azaltır. Ultra hafif çift kulakiçi kulaklıklar ergonomik olarak tasarlanmıştır, bu da onları uzun süre takmak için çok rahat hale getirir.

· ?Hızlı Şarj Cihazı?: Taşınabilir şarj kutusu aynı zamanda şarj edilebilir bir pildir. Bu ultra hafif şarj edilebilir pil, yüksek kapasiteli lityum pillere sahiptir; Tek şarjla 5 saat dinleyebilirsiniz. Pili tamamen şarj etmek sadece bir buçuk saat sürer. Pil şarj durumu bluetooth cihazınızda görüntülenecektir.

· ?Bluetooth kablosuz teknolojisi: çeşitli Bluetooth cihazlarının yanı sıra akıllı telefonlar ile hızlı bir şekilde eşleştirilebilir. Kulaklıklar, harika TWS (Gerçek kablosuz) teknolojisi kullanılarak mükemmel stereo ses kalitesiyle eşzamanlı ve kablosuz olarak cihazlarla eşleştirilir. Tüm kablolu kulaklıkların stetoskop etkisini ortadan kaldırır ve gürültüyü azaltır.

Talimatlar:
Bu kulaklıkları cihazınıza nasıl bağlarım?
1. İlk sökerken, her kulaklıktaki kontrol düğmesini 3 saniye basılı tutun ve LED ışığı kırmızı ve mavi arasında yanıp sönene kadar bırakın. (Sesli komut istemi: güç açık)
2. Cep telefonunda Bluetooth'u açık olarak ayarlayın, F10-TWS'yi arayın, bu kablosuz kulaklığı seçin ve ardından mobil cihaza bağlanın.

3. Kulakiçi kulaklıklar, eşleştirmeden sonra bekleme modunda kalacaktır. Mavi LED ışığı her beş saniyede bir yanıp sönecektir (Sesli Not: Bağlı).
Gelişmiş şarj edilebilir sistem:
Pil, en son manyetik şarj teknolojisi sayesinde ilk 30 dakikada %80 kapasiteye kadar şarj edilecek, ardından kulaklıkların ve şarj kutularının ömrünü uzatmak için şarja geçilecektir. Aşırı şarjı önlemek için yerleşik koruma.
Özellikler:
Konuşma süresi: 90 dakika
Oyun süresi: 90 dakika
Bekleme süresi: 10 gün
Şarj süresi: 50 dakika
Paket şunları içerir:
2 x bluetooth kulaklık
1 x şarj kutusu
1 x USB şarj kablosu
1 x Kullanım kılavuzu
Önemli Not:
1. Gelen bir arama için, iki kez cevaplamak ve reddetmek için işlev düğmesine bir kez basın (çağrı modunda yalnızca ana kulaklığın sesi vardır. Bu güvenlik işlevi, sürüş sırasında hareketi duymanızı sağlar.)
2. Müzik modunda yalnızca bir kulaklıkta ses varsa Varsayılanlara sıfırlamayı deneyin.
3. Cihazları diğer kulaklıklarla eşleştirme.

C: Her iki kulaklığın da kapalı olduğundan emin olun.

B: Mavi LED aynı anda yanana kadar düğmeyi basılı tutun. Eşleştirme prosedürü yalnızca ilk kullanım için gereklidir. Bu ikili kulaklıklar, açıldıktan sonra mobil cihazlarınızla otomatik olarak eşleşir.





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar