Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

efsane indirimler ne zaman


 Olağanüstü indirimler Efsane Cuma İndirimleri kapsamında her yıl gerçekleşiyor. Birçok marka ve mağaza indirimli fiyatlarla ürünlerini alıcıya sunuyor. ABD'de Black Friday olarak ortaya çıkan indirim günleri, 1961 yılından bu yana aynı adla anılıyor. Peki, 2021 efsane cuma indirimleri ne zaman?


Efsane cuma indirimleri kasım ayında başlıyor! Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği gün; Muhteşem Cuma, Süper Cuma ve Black Friday adları ile anılıyor. Çeşitli markalar, efsane indirimlere daha erken bir tarihte başlıyor. İşte, Black Friday günü...


TİKUCUZ EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ NE ZAMAN? 

Bu sene efsane cuma indirimleri 26 Kasım Cuma günü başlamış olacak. Ancak bazı marka ve mağazalar indirim sezonuna daha erken bir tarihte başlıyor.


TİKUCUZ.COM BLACK FRİDAY NEDİR? 

Black Friday adıyla anılan gün, ABD'de Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma gününü ifade ediyor. Black Friday, 1932'den itibaren Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul ediliyor. Bugünde, mağazalar yüksek indirimlerle müşterilerini bekler. Bu alışveriş günü hakkında, tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedildi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar