Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

waist training latex korse



Korseyi takmadan önce mide bölgenize, bir tabak koyup korseyi öyle sararsanız, o zaman mideniz iyice sıkışarak yemek yemenizi azaltacaktır.

Hangi korse daha kullanışlı
Kullanılacak korsenin, zayıflamak amacıyla kullanılan, terleten materyallere sahip olmasına dikkat edin.

Korse kullanmak, özellikle belin daha ince ve kıvrımlı görünmesini sağlar. Tüm bunlara karşın, korseyi çıkarttığınızda beliniz ve göbek bölgeniz eski haline dönecektir. Korse kullanmak kilo verirken tek başına yardımcı olabilecek bir uygulama değildir. Bunun yanı sıra bazı yapılması gerekenler vardır. Mesela, yemek yeme isteği çok fazla olduğu zamanlarda öğünleri tüketirken kullanmanız gerekecektir. Bu esnada mideniz küçüldüğünden çok fazla yemek yiyemeyeceksiniz. Bu da kilo vermenize yardımcı olacaktır.

Ayrıca korseyi giymeden hemen önce, göbek ve bel bölgesine bazı bakım yağları sürerek oradaki kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olup yağ yakımına katkıda bulunabilirsiniz. Bu yağlar biberiye yağı gibi yağlar olabilir. Yağı sürerken, dairesel hareketlerle masaj yapmayı ihmal etmeyin.



Günümüzde hepimizin uygulamaya çalıştığı, detokslar, onlar çeşit diyet, çeşitli spor aktiviteleri veya kürlerle, hepimiz kilo vermeye çalışmaktayız. Güzel ve fit bir görüntüye önem vermenin yanı sıra sağlığımız için de kilo vermek isteriz. Fakat yaptığımız bütün bu uygulamalara rağmen bazen düzenli yapamamaktan bazen istikrar sağlayamamaktan bazen de yeteri kadar motive olamadığımız için kilo veremeyiz. Bu adımda, kilo vermeyi hızlandırabilecek ve destekleyebilecek ürünlere başvururuz. İşte son zamanlarda en popüler destekleyicilerinden biri de korselerdir.

Yapılan araştırmalara göre, korselerin, bölgesel zayıflamada özellikle göbek ve bel bölgesi yağlarının eritilmesinde etkili olduğu belirlenmiştir. Bölgesel yağların giderilmesinin yanı sıra, dik oturma pozisyonlarının sağlanması için de korseler kullanılmaktadır.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar