Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

vantuzlu snake telefon tutucu



Eller serbest telefon deneyiminin tadını çıkarın!
Telefonu görüntülemek ve film izlemek, fotoğraf çekmek ve yatak odası, araba, bisiklet, spor salonu, ofis, sergi ve daha fazlasında müzik ve telefon oyunlarının tadını çıkarmak için mükemmeldir.

360 ° dönüş, Taşıması kolay, kullanımı kolay, deforme olmaktan çekinmeyin, İyi stabilite. Rahat görüntüleme için telefonu ideal mesafe ve açıda konumlandırmak kolaydır.


BLUETOOTH UZAKTAN KUMANDA - Tek tuşla çalıştırma, rahat ve kompakt, fotoğraf çekmesi kolay, herhangi bir deformasyon, kırılması kolay olmayan, farklı çevresel ihtiyaçlara uyum sağlayan, kararlı, sağlam ve dayanıklı, çeşitli formlar.


 


Solucan telefon tutucu kullanım alanı ve modelleri ile yanınızdan ayırmayacağınız bir telefon tutucu.
Uzun ve istediğiniz şekli verebileceğiniz vakumlu ayaklı bir gövdeye sahiptir. Bunun sayesinde telefonunuzu istediğiniz gibi konumlandırabileceksiniz. 


SEVİMLİ TASARIM VE YÜKSEK YOĞUNLUKLU KAUÇUK YAPIMI - Tırtıl solucanının tasarımı sevimli, özel ve çekici. Yüksek yoğunluklu kauçuk malzeme onu esnek, güçlü ve dayanıklı hale getirdi, hasar görmesi kolay değildi.


?UYGULANABİLİRLİK? 6 ”e kadar olan cep telefonları için geçerlidir. İPhone, Samsung Galaxy, LG, Motorola, Huawei, Oneplus, Nokia, Xiaomi vb. İle uyumludur.



Esnek ve Ayarlanabilir
Küçük ve Dayanıklı
Yenilikçi tasarım
Eller Serbest Keyfini Çıkarın
Bluetooth Bağlantısı
Özellikler:

Malzeme: Yüksek Yoğunluklu Kauçuk
Boyut: 51 x 1.74cm
Dönme Açısı: 360 °
İçerir:

1 x Bluetooth Caterpillar Telefon Tutucu


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar