Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Electrolux vibrasyon engelleyici Çamaşır Makinesi Ayağı




Titreşim Önleyici Çamaşır Makinesi Desteği
Tüm ürünler ABD'den sevk edilir!
Ödeme Yaptıktan Sonra 48 Saat İçinde Kargoya Verin!
Dünya Çapında Ekspres Kargo Mevcuttur!
%100 Güvenlik için SSL Sertifikaları!
 Her çamaşırhaneyi her zamankinden daha huzurlu hale getirin!
Kurutma makineniz veya çamaşır makineniz yalpalıyorsa, evinizde nasıl bir ses çıkarabileceğini bilirsiniz. Bu Titreşim Önleyici Çamaşır Makinesi Desteği ile ağır elektrikli aletleri tam olması gerektiği yerde tutabilir ve evinizdeki gürültü seviyesini sınırlayabilirsiniz.

 

Şokları ve gürültüyü azaltmak için yıkayıcınızın dengesini mükemmel bir açıda tutmaya yardımcı olur ve ayrıca cihazlarınızı ve zemini daha fazla hasara karşı korur. Üstten ve önden yüklemeli çamaşır makinelerinin tüm çeşitli stil ve modellerine uyacak şekilde tasarlanmıştır ve kurulumu kolaydır ve uzun süreli kullanıma dayanacak ve dayanacak dayanıklı kauçuktan yapılmıştır.

 

Öne Çıkanlar
Gürültü ve Hareket Azaltma – Gürültülü, titreşimli, titreşimli ve yürüyen çamaşır makinelerini azaltmak için tasarlanmıştır.
Dayanıklı Kauçuk - Uzun yıllar yıkama ve kurutmaya dayanacak ve dayanacak şekilde üretilmiştir.


Kolay ve Basit Kurulum – Maksimum performans için pedleri her köşenin altına kaydırmanız yeterlidir. Takılacak veya yapıştırılacak bir şey yok. Seviyelendirilmiş makinenizin altına kaymanız yeterli.
Aletleri Dengede Tutar - Bu ağır elektrikli aletleri tam olması gerektiği yerde tutabilir ve evinizdeki gürültü seviyesini sınırlayabilir.


Çoğu Çamaşır Makinesi Modeline Uygulanabilir – Pedlerin üstündeki girinti evrensel boyuttadır ve çoğu yıkayıcıyla çalışır. Performanstan ödün vermek için çok büyük veya çok küçük değil.
Zeminlerin ve Aletlerin Hasarını Azaltın – Titreşimlerin %94,7'sine kadarını emebilir, bu da düz olmayan zeminlere sahip olduğunuzda tüm farkı yaratabilir.
ÖZELLİKLER
Malzeme: Kauçuk

Siyah renk



ÜRÜN DAHİL
1 x Titreşim Önleyici Çamaşır Makinesi Desteği








 

Yorum Gönder

0 Yorumlar