Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

dijital led ekranlı akupunktur kas gevşetici masaj aleti

Diğer birçok masaj tabancasına kıyasla kompakt, hafif ve fısıltı sessizliğinde tasarlanan bu tabancayı, başkalarının dikkatini çekmeden gizlice kullanabilirsiniz. Üç özel yoğunluk ayarı, derin doku çalışmasına, artan dolaşım veya çeşitli kas türlerinde hareketliliğe odaklanmaya yardımcı olur. Dört masaj başlığı kaslarınızı tam olarak harekete geçirir, kan akışını harekete geçirir ve ağrıyı dindirip sizi baştan aşağı rahatlatarak kas iyileşme sürenizi büyük ölçüde azaltır. Ayrıca çeşitli çok açılı masajların keyfini çıkarmak için masaj başlığını değiştirebilirsiniz!


Faydaları:
- Çok işlevli derin kas masajı, laktik asit birikimini ortadan kaldırarak kas ağrısına / ağrısına anında rahatlama ve pürüzsüz bir rahatlama sağlar;
- Çeşitli sorunlar için mükemmel örn. vücudunuzdaki kasların gerginliğini dengelediği için sert kas, omuz omurgasında gerginlik, sırt ağrısı, obezite vb.
- Çeşitli elektriksel koruma fonksiyonu, yüksek güç, dayanıklılık, dayanıklılık ve ergonomik tasarımlı kaymaz silikon tutacağı ile aşırı ısınmaya karşı emniyetli dış titreşimleri en aza indirir;
- Doku hücrelerinin oksijen beslemesini, mikro döngüsünü, beslenmesini iyileştirir;
- Kan ve lenf dolaşımını, metabolizmayı destekler ve vücudun zayıflamasına / şekillenmesine de yardımcı olur!

Masaj tabancasını açmadan önce vücudunuza ulaşabileceğinden emin olun. Masaj tabancasına hafifçe bastırın ve vücudunuzda yavaşça hareket ettirin. Hareket hızını saniyede 1 inç olarak ayarlamanızı tavsiye ettik ve her masaj döngüsü 12 ila 15 dakika sürmelidir.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar