Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

dearling rf-650 profesyonel şarjlı saç sakal traş makinesi




Geemy profesyonel şarj edilebilir saç düzeltici! (Markayı progemei'den Geemy'ye değiştirin) aynı kalite sadece marka adını değiştirin.
Titanyum çelik keskin bıçaklı, taşınabilir ergonomik şekilli, kaliteli, güçlü motor.

• Titanyum çelik bıçak
• 4 parçalı kılavuz tarak + yağ
• Şarj adaptörü
•Temizlik fırçası
• Gümüş Pd. Yüksek dönüş hızı için alaşımlı motor
• 60 dakika kablosuz kullanım
• 8 saat şarj süresi
• Çocuk kasası
• Ağırlık: 475g
• Boyut (UxGxY) (cm): 21x5.5x20
Renk: altın mavisi


* 1 ay garanti, yalnızca kesme makinesi için üretici hatası garantisi, aksesuarlar dahil değildir ve mühür kırılırsa garanti geçersizdir *

Ürünlerin memnuniyetinizi karşılamak için iyi çalıştığından emin olmak için gönderilmeden önce her öğeyi kontrol edeceğiz?




Teslim süreci:
Sıraya göre düzenlemeyi yapacağız ve hastanız için minnettarız. Siparişinizi kaçırırsak, teslim almıyorsanız lütfen "ALINDI" seçeneğine tıklamayın.
GEÇ Teslimat resmi tatillerde gerçekleşebilir. Hafta sonu ve resmi tatil günlerinde paket teslim hizmeti yoktur.

.


İade İade Politikası:
1. Ambalajlamadan önce her zaman ürünlerimizin iyi durumda olduğundan emin oluruz.
2. Seçilen Ürün rengi stokta kalmadıysa, 1 gün içinde sizden herhangi bir yanıt alamazsak diğer renk değişimini sizin için yapacağız.
3. Satılan ürünler, yanlış bir ürün almadığınız sürece iade edilemez veya iade edilemez.Yanlış ürün boyuta tabi değildir, renk beklenmediktir, fikrinizi değiştirir.Ancak garanti kapsamında olan KUSUR bir ürün varsa, lütfen Shopee'de bana mesaj gönderin sohbet edin, hatalı görüntüleri bana çekin, değiş tokuş amacıyla hatalı neden. Lütfen tüm teslimat maliyetlerinin müşteriler tarafından karşılanacağını unutmayın. (Kimden ve ne kadar)
4. İade edilen mal, aldığınız gibi orijinal nakliye ambalajı durumunda olmalıdır. 96store, iade transit işlemi sırasında gönderinizin kaybolması durumunda sorumlu olmayacaktır. İade edilen ürünü kontrol edip onayladıktan sonra, 14 gün içinde değiştirme alacaksınız.
5. Yalnızca 1 seferlik sevkiyat için tahsil edilen nakliye ücreti, verilen yanlış bilgilerden kaynaklanan herhangi bir iade / değişim / sonraki gönderim ücretlerinden sorumlu olmayacağız VEYA müşterinin yeniden teslimat nakliye ücreti zaman çerçevesi içinde malı almıyor veya toplamıyor kurye hizmetinden.
6. Müşteri, tüm ürünleri riski kendisine ait olmak üzere satın alacak ve kullanacaktır, doğabilecek zararlardan herhangi bir sorumluluk kabul etmeyiz.
7. Teşekkürler ve 96store???? ile mutlu alışverişler dileriz ve patronajınızı dört gözle bekliyorum



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar