Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

universal masaüstü telefon tutucu katlanabilir masa üstü stand



【ELLERİNİZİ KABUL EDİN】 Tüm 3.6-12.9" Akıllı Telefonlar, tabletler ve e-okuyucular masaüstü Telefon standına sıkıca yerleştirilebilir.
【AÇI VE YÜKSEKLİK AYARLANABİLİR】 Masaüstü telefon tutucu standı, yüksekliği kolayca uzatılabilir 5,1 "ila 6,7" arasında ayarlanabilir. Ayrıca, en rahat görüş açısını bulmak için cihazınızın açısını esnek bir şekilde özelleştirmenize olanak tanır. Sırtınızı ve boynunuzu incitmemek için telefon ekranına bakma sıklığını azaltın.
【CEP BOYUTUNA GÖRE TAMAMEN KATLANABİLİR】 Her yere götürün, masa için bu cep telefonu standı, bir cep boyutuna tamamen katlanabilen katlanabilir. Depolama küçük yer, cebinizde veya çantanızda taşıması kolay, seyahat veya iş gezisinde. Rahat kullanım, Bir Youtube Videosu veya Facetime Aramasının keyfini istediğiniz zaman istediğiniz yerde çıkarmak için eller serbest bırakabilirsiniz. katlanır cep telefonu standı tutucusu.
【KAYMAZ VE GÜÇLÜ KARARLILIK】 Silikon kaplı ped ve kauçuk kanca, telefonunuzun veya tabletinizin sıkıca yerinde kalmasını sağlar ve kayma ve çizilmeye karşı korur. Cep telefonu standı, ultra sağlam metal karşı ağırlık tabanı ve cep telefonunuzu ve tabletinizi tutacak kadar güçlü olan yüksek kaliteli PC+ABS çift kutuptan oluşur. Tabanın altındaki lastik ayaklar, cihazlara dokunduğunuzda daha dengeli olmasını sağlar.
【KULLANICI DOSTU TASARIM】 İnsancıllaştırılmış bir şarj bağlantı noktası ayrılmıştır, telefon standı tutucusu, şarj olurken cihazınızı oynatmanıza izin verir ve yuva derinliği tam olarak telefona uyar ve ekranı engellemez. Ayrıca bir sonraki bölümü özgürce izleyebilir veya şarj olurken arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

Özellikler:
Adı: Katlanabilir Telefon Standı Tutacağı
Modeli: CCT7
Uyumlu Marka: Evrensel
Uyumlu Telefon Modeli: Evrensel
Malzeme: PC+ABS+Silikon conta
Renk: Gümüş, Siyah
Rakım Kontrolü: 13~17cm/ 5.1~6.7"
Katlama Açısı: 0~90°
Maks. Yük Taşıyan: 12.5kg
Katlanmış boyut: 12x7.8x2.5cm/4.7x3.1x1"
Paket Boyutu: 12.5x8.2x2.8cm
Ağırlık: 250g
Paket içeriği: 1x Katlanabilir Telefon Standı Tutacağı





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar