Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

3 Uçlu Manyetik Şarj ve Data Kablosu

Manyetik (Mıknatıslı) Micro USB şarj ve data kablosu

Tak çıkar yaparak telefonunuzun şarj girişi bozulmasın diyorsanız tam size göre bir ürün.

Bir sefer tak sonrasında manyetik olarak şarj edin.

Bilgisayarınıza veri aktarın ve alın.

Micro USB girişli manyetik şarj ve data kablosu

3 Uçlu Manyetik Şarj ve Data Kablosu
Manyetik mıknatıslı uca sahip MF Product Jettpower 0596 3 Uçlu Manyetik Şarj ve Data Kablosu 1 m Gri, 3 farklı uç girişi ile farklı modellere sahip cihazlarınızı tek bir kablo ile şarj etmenize yardımcı olur. Karışmayan özel kablo tasarımı rahat bir kullanım sunar.

Bu Ürünü Neden Almalısın?
Bu Ürünü Neden Almalısın?
Tek ürünle çoklu fayda sağlamak için bu manyetik şarj kablosunu kaçırmamalısınız. Şarj edeceğiniz cihazın modeline uygun olan şarj ucunu takarak kolayca şarj ve data işlemlerini halledebilirsiniz. Her ürün için ayrı kablo taşıma derdine son veren ürün karışmayan özel kablo tasarımı ile kendi alanında yenilikçi bir üründür.

Yakından tanı:
1 m Uzunluk
1 m Uzunluk
Ürünün kablo uzunluğu 1 m’dir.
Type-C / Micro USB Uç 2.4A
Type-C / Micro USB Uç 2.4A
Android cihazlarınız için şarj ve veri aktarımını yapmanızı sağlayacak Type-c ve micro USB uçlarından dilediğinizi takarak kullanabilirsiniz.
Lightning Uç 2.1A
Lightning Uç 2.1A
Apple / iPhone cihazların şarj edilmeleri için o ürünlere özel Lightning şarj kablosu kullanılır. Lightning ucu da gerektiğinde takarak şarj kablonuzu kullanabilirsiniz.
Özel Kablo Yapısı 
Özel Kablo Yapısı
Özel pürüzsüz plastik kablo yapısı kablo karışma derdi olmadan şarj kablonuzu rahatlıkla kullanmayı sağlar.
Tek kablo ve 3 farklı bağlantı ucu ile tüm cihazlarda kullanım!


 

3 uçlu şarj kablosu,manyetik 3 uçlu şarj kablosu,3 lü şarj kablosu, Manyetik Şarj Kablosu Yorumları, manyetik şarj kablosu type-c, Mıknatıslı Şarj Kablosu, Baseus Mıknatıslı Şarj Kablosu, Manyetik şarj kablosu tavsiye, Ugreen manyetik Şarj Kablosu, Manyetik Şarj istasyonu, MANYETİK UÇLU 3 lu Şarj Kablosu, reason 3 uçlu mıknatıslı manyetik hızlı şarj kablosu, manyetik uçlu şarj kablosu, üç uçlu şarj kablosu, 3 uçlu şarj kablosu, manyetik data kablosu, 3 uçlu usb kablo, manyetik şarj aleti ucu,, mıknatıs uçlu şarj kablosu, manyetik şarj ucu, çift uçlu şarj kablosu, manyetik type c şarj kablosu, manyetik uçlu şarj aleti, elektronik kablosu, iki uçlu şarj kablosu, makaralı çift uçlu şarj kablosu, manyetik usb kablosu hızlı şarj, yuvarlak uçlu şarj kablosu,, yuvarlak uçlu usb kablo,

Yorum Gönder

0 Yorumlar