Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

SOLUCAN TELEFON TUTUCU LAZY HOLDER



AKROBAT TELEFON TUTUCU - SPIRAL LAZY BRACKED

Film, dizi veya youtube illa ki bir şeyleri izliyoruz veya görüntülü konuşma yapıyoruz. Sizin de telefonunuzu elinizde tutmaktan yorulduğunuz, sıkıldığınız olmuyor mu?
Yatakta yatarken telefona bakıyor musunuz?
O zaman  Solucan Telefon Tutucu tam olarak ihtiyacınız olan şey!

Günümüz gelişen teknolojisi ile telefon ve tabletler hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmaya başladı. Neredeyse her işimizi telefonlarımızdan yapmaktayız. Telefonlarla birlikte gelişen telefon tutucular ise giderek modellenmekte ve ergonomikleşmektedir.



Solucan Telefon Tutucu - Cute Worm Lazy Holder

Solucan telefon tutucu kullanım alanı ve modelleri ile yanınızdan ayırmayacağınız bir telefon tutucu. Uzun ve istediğiniz şekli verebileceğiniz vakumlu ayaklı bir gövdeye sahiptir. Bunun sayesinde telefonunuzu istediğiniz gibi konumlandırabileceksiniz. 


Yüksek kaliteli şekil verilebilen gövdeye sahiptir. Metal gövde üzeri yumuşak silikon yapı ile kaplıdır. Silikon yapı üzerinde 10 adet vakumlu bacakları sayesinde tüm pürüzsüz yüzeylere tutunmasını sağlamaktadır. 

Vakumlu ayakları ile sabitlendiği gibi 51 cm uzunluğundaki gövdesi istediğiniz alanlara sarılabilmektedir. Spiral şekilde dolayarak istediğiniz alana telefonunuzu konumlandırabilirsiniz.


* Silikon kaplı dayanıklı gövdeye sahiptir.
* 360 derece döndürebilir ve şekil verebilirsiniz.
* Uzunluğu 51 cm dir.
* Telefon tutucu bölümü açık genişliği  10 cm dir.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar