Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Kabuksuz Silikon Yumurta Haşlama Pişirme Kabı 6'Lı Paket

Silikon Yumurta Haşlama Pişirme Kabı 6'Lı Paket
6 adet BPA olmayan silikon yumurta pişirme kabı vardır.
Termodinamik tasarım, yumurtaların kabukta olduğu gibi pişirilmesini sağlar
Ürün mikrodalgada kullanım için uygun değildir.
Ürün sıcağa dayanıklı silikon malzeme olup insan sağlığına zarar verici madde içermez.

Yüksek kaliteli gıda sınıfı silikondan üretilmiştir. BPA Free, FDA Onaylı, Isı ve Soğuğa dayanıklıdır.
Çevre dostu malzemeden üretilmiştir.
Kabuksuz mükemmel pişirilmiş yumurta pişiricisi. BPA Free silikon, yumurtaları her zamankinden daha kolay pişirir! Yumurtaları bölmelere koyun, kaynatın ve dışarı çıkarın. Çırpılmış yumurta,haşlanmış yumurta, mini omlet, yumurta benedict ve daha fazlasını yapın. Termodinamik tasarım, yumurtaların kabukta olduğu gibi pişirilmesini sağlar. Her zaman kolay ve mükemmel yumurtalar için idealdir. Ürün pişirilirken pişirilen ürün sıcak olacaktır. Kaynar sudan çıkarmak için maşa ve / veya fırın eldiveni kullanılması önerilir. En iyi sonuçlar için, her kabı pişirme spreyi ile veya herhangi bir pişirme yağıyla kaplayın.Kaynamadan önce: Bir tencereyi yeterince soğuk suyla doldurun, böylece yumurtalar tava tabanına değmeyeceklerdir.

Mikrodalgada yumurta pişirmek için 2 yöntem
Mikrodalgada yumurta pişirme yöntemini daha önce duymuş muydunuz? Birçok kişi bu yöntemi denemekten çekiniyor, ancak verdiğimiz talimatlara uyduğunuz sürece çok pratik bir şekilde mikrodalgada hem yumurta haşlayabilir hem de kırılmış bir yumurtayı çöpe atmak yerine burada pişirebilirsiniz. İşte mikrodalgada yumurta pişirmek için 2 yöntem...
1Birinci yöntem: Migrodalgada yumurta haşlamak
Birinci yöntem: Migrodalgada yumurta haşlamak 
Öncelikle yumurtaları mikrodalgaya dayanıklı bir kasenin içine koyun. Bunun için cam kase ya daısıya dayanıklı plastik bir kap tercih edebilirsiniz. Yumurtaları kasenin içine tek sıra olacak şekildeyerleştirin. Burada yumurtaların üst üste gelmemesine ve çatlamamasına dikkat edin.
2Su ve tuz ekleyin
Su ve tuz ekleyin
Daha sonra yeterli miktarda kaseye yumurtaların üzerini tamamen kaplayacak şekilde su ekleyin. Eğer yumurtalar tamamen su ile kaplanmazsa patlayabilir. Pişirme süresini hızlandırmak istiyorsanız bunun için oda sıcaklığı yerine sıcak su koyabilirsiniz. Bir yemek kaşığı tuzu suyun üzerine serpin. Tuz, mikrodalgada yumurtaların patlamasını önleyecektir.


36-12 dakika arası pişirebilirsiniz
6-12 dakika arası pişirebilirsiniz 
Mikrodalgayı orta dereceye ayarlayın ve mikrodalganın gücüne bağlı olarak yaklaşık 6 ila 12 dakika arası pişirebilirsiniz. Bu yöntemle çok haşlanmış katı bir yumurta elde edebilirsiniz. Eğer mikrodalgayı daha yüksek bir ayara getirirseniz ya da rafadan seviyorsanız o zaman yumurtanız daha hızlı hale gelecektir. Yumurtaların üzerine kaynar su döktüyseniz yüksek ayarda 3 ila 6 dakika arası pişirmeniz yeterli olacaktır.
4Pişip pişmediğini anlamak için
Pişip pişmediğini anlamak için 
Yumurtaların hazır olup olmadığını kontrol etmek için bir tanesini sudan çıkarın ve tezgahın üzerinde çevirin.Hızlıca dönüyorsa pişmiş demektir. Eğer hemen yavaş dönüyorsa henüz katılaşmamıştır. Son olarak yumurtalara dokunmadan önce soğumasını bekleyin.




 

Yorum Gönder

0 Yorumlar