Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

waist trimmer korse nasıl kullanılır



Zayıflatıcı (Termal) Korse Ne Amaçla Kullanılır?
Özellikle bel bölgesinden kilo vermek, ince bir görünüme sahip olmak isteyen, gün boyu çalıştığından spor yapmaya vakit bulamayan veya sporun yanında korsenin şekillendirerek kilo verdirici özelliğinden faydalanmak isteyen kadınların tercihi termal korse, aslında vücutta fazladan bir enerji harcanmasına neden olmaz. Ancak, içeriğindeki özel kumaşı ile terlemeye, vücuttan toksinleri atmaya ve yağ yakımını hızlandırmaya yardımcı olur. Yani, termal korse, takıldığı bel ve göbek bölgesini ısıtarak terletir, siz hareket ettikçe de kilo vermenizi sağlar.

Termal korselerin bir diğer özelliği ise yıkanabilir olmasıdır.

Gün boyu takacağınız, kıyafetinizin içine giyeceğiniz ve günde en az 8 saat kullanacağınız, terleten korsenizin kötü kokmaması için özel üretilen kumaşı mevcuttur. Ayrıca termal, zayıflatıcı korselerimiz antibakteriyeldir. Yani, bakteri ve mikropları üzerinde tutmaz. Ancak her hâlükârda fazla kullanım sonunda korsenizi yıkamak isterseniz, rahatlıkla elde, suyla yıkayabilir, katkı maddeleri olmayan sabun kullanabilir, korsenizi kuruttuktan sonra yine aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.


Zayıflatıcı korselerin en önemli unsuru olan termal etkisi, özünü selüloz ve viskos gibi bitkilerden alan doğal elyaf ipliklerinden kaynaklanır. Selüloz ve viskostan elde edilen doğal elyaf iplikler vücut ısınızı içine hapsederek aktive olur korsenizi taktığınız bölgeyi ısıtmaya başlar. Bir yandan ısıtırken, diğer yandan da ısıyı hapseder. Sırada ise zayıflatıcı, termal korsenizin kumaşı vardır. Kilo vermenizi sağlamak amacıyla özel olarak üretilmiş olan termal kumaş, ısıyı biriktirir ve yağ yakımını hızlandırır.


Zayıflatıcı korseyi günde 8 saat üzerinizden çıkartmamak suretiyle kullanırsanız, faydasını görme şansınız da o kadar artacaktır. Özellikle bölgesel kilo verme konusunda zayıflatıcı korseler oldukça etkilidir. Yani, incecik bir bele sahip olmanız, günde 8 saat kullanım ve en az iki haftalık bir süreç sonunda işten bile değil!


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar