Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

solar bahçe lamba



Bahçenizi bu güneş enerjili, çevre dostu ışıklarla dekore edin! Gün batımında yeniden şarj etmek ve yanmak için güneş enerjisini emerek bahçenizi kesinlikle harika gösterirler. Bu LED ışıklar görüntülendiğinde renkleri değiştirerek çevrenin muhteşem görünmesini sağlar.

 

ÖZELLİKLERİ:
Dayanıklı, hava koşullarına dayanıklı paslanmaz çelik malzemelerden yapılmıştır
7 Renk değiştirme (otomatik döndürme) LED ışığı
Zeminde benzersiz bir ışık efekti yaratır
Geceleri otomatik olarak yanar ve enerji tasarrufu sağlar
Güneş panelleri, gün içinde güneş ışığını elektriğe dönüştürür ve pili şarj eder
Geleneksel elektrik kaynağının bulunmadığı alanlar için idealdir
 

NAKLİYE VE TESLİMAT:
Tüm siparişler, bulunduğunuz yere ve mevcut en hızlı hizmete bağlı olarak DHL Fedex USPS veya ePacket kullanarak siparişinizi verdikten sonra 24 ila 48 saat içinde gönderilir. Tipik teslimat süresi 3 ila 7 iş günü arasındadır, ancak ürünlerinizi çok daha erken teslim alabilirsiniz. Tüm siparişler takip numarasıyla birlikte gönderilir, böylece her adımda takip edebilirsiniz! Paketler, gümrük veya posta gecikmeleri gibi kontrolümüz dışındaki gecikmelerle karşılaşabilir.

 

GARANTİMİZ:
Dünyadaki en yenilikçi ürünlerden bazılarını ürettiğimize gerçekten inanıyoruz ve bunu 30 günlük risksiz, sağlam bir garantiyle desteklediğimizden emin olmak istiyoruz.

Herhangi bir nedenle memnun olmadığınıza karar verirseniz, kolay bir geri ödeme almak için yardımsever müşteri desteğimizle kolayca ve hızlı bir şekilde iletişime geçebilirsiniz.

Çevrimiçi ürün satın almak göz korkutucu bir görev olabilir, bu nedenle bir şey satın almakta ve denemekte kesinlikle SIFIR risk olduğunu anlamanızı istiyoruz. Eğer beğenmezsen, zorlama yok, doğru yapacağız.

24/7/365 Bilet ve E-posta Desteğimiz var. Yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bizimle iletişime geçin.





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar