Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Eds'nin Yeni Ultra Matic Slim Kollu Sigara Sarma Makinesi



Çoğu makine tütün ayrımı yaparken, Eds Matic Ultra Slim Kollu Sigara Sarma Makinesi, tütün ayrımı yapmadan her tütünü doldurur. Kolu diğer çoğu makineden daha rahat şekilde döner. Yorulmadan uzun süreli çalışılabilir. 

 Neredeyse tamamı metal aksamdan üretilen bu makine, motorlu veya hazneli sisteme çevrilebilir şekilde tasarlanmıştır. Sağlam makaron takılma ağızlığına, tütünü iyi kesebilecek bıçağa sahiptir. Bu sayede makaronları tam ve eşit şekilde doldurur. Çoğu makine tütün ayrımı yaparken, Eds Matic Ultra Slim Kollu Sigara Sarma Makinesi, tütün ayrımı yapmadan her tütünü doldurur. Kolu diğer çoğu makineden daha rahat şekilde döner. Yorulmadan uzun süreli çalışılabilir. Bu makinede dolum esnasında tuttuğunuz kulp, çevirdiğiniz kolun tutma topuzu dahi bir önceki eds makinelere kıyasen çok daha farklı şekilde üretilmiştir. Kollu, kullanımı rahat, dolum kalitesi güzel olan bir slim sigara sarma makinesi almak istiyorsanız bu makineyi almanızı tavsiye ederiz.


Slim sigara sarma makinesinde öncülük eden eds firması, piyasaya sunduğu bu son seri olan, ultra eds matic slim kollu sigara sarma makinesi ile, daha önceki slim makinelerinde, yaşanan sorunları bu makine ile sonlandırmıştır. Şık görünüm ve dikdörtgen kasa yapısına sahip olan bu yeni seri, tütün dolum kalitesi olarak da son derece hassas yapılmıştır. Sistematik yapısı, birbirine tam uyumlu malzeme ve tasarım şekli, tütünü en iyi şekilde presleyerek makarona dolduruyor. Flitre ayrımı yapmadan, calbor touch dahil olmak üzere her çeşit slim makarona uyumludur. Ağır kasa yapısına sahip olan, Eds Matic Ultra Slim Kollu Sigara Sarma Makinesi, çalışma esnasında bulunduğu yerde oynama ve kayma yapmaz. Rahat bir şekilde dolum yapabilirsiniz.


edsmatikslimincemetalkollusigarasarmamakinesieds maticsilimtütünmakarondoldurmamakinasıeds limslim edseds maticedsmatikeds sigara sarmainceeds slim sigara sarma makinesieds sigara sarma makinesieds sigara sarma makinasıeds slim makaron sarma aletieds tütün sarma makinası
 

Yorum Gönder

0 Yorumlar