Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

ABS PLASTİK LED BLUETOOTH DJ SAHNE IŞIKLARI RGB KRİSTAL



Sihirli RGB top ışığı: yüksek parlaklık, parlak ve romantik aydınlatma efekti, uzaktan kumandayı destekler, aydınlatma efekti müziğe göre değişecektir
Bluetooth hoparlörlü kristal sahne ışığı: Dahili bluetooth hoparlör ve küçük USB bağlantı noktası, harika parti için biraz gürültü yapmak için bluetooth ile müzik çalabilirsiniz.
LED Işık: Uzun LED ömrü, düşük ısı, düşük güç tüketimi ve bütün gece çalışır
Cadılar Bayramı, Noel, doğum günü ve disko parti ışığı: En sevdiğiniz müzikle senkronize edilmiş 6 renk, modu otomatik ve manuel arasında değiştirebilirsiniz
Bluetooth sahne ışığı: KTV, karaoke, barlar, düğün partisi, alışveriş merkezleri ve diğer eğlence merkezleri için


LED Bluetooth kristal sahne aydınlatma-bizim üstün LED döner parti ışıkları USB modunda müzik keyfini izin, Bluetooth modu ve USB disk modu. Bu büyülü top kesinlikle renkli ışıklar (degrade, geçiş, su ve diğer flaş efektleri, kırmızı, yeşil, mavi, beyaz, sarı, mor) ile gözünüzü şok edebilir, seni harika ve havalı hissettiriyor.

Çalışma modu: flaş modu, otomatik mod, ses aktif mod: uzaktan kumandayı ayarlayarak modu değiştirebilir ve aynı zamanda ışık dönüş hızının ses ve hızını kontrol edebilirsiniz.


Hafif ve kompakt LED disko topu sihirli topu sadece yatay bir yüzeye değil, duvara veya tavana da monte edilebilir.
Topun rahat kontrolü için, sadece cihazı açıp kapatmanın yanı sıra aydınlatma modlarını da değiştirebileceğiniz bir uzaktan kumanda dahildir.
Tasarım, etrafındaki alanı 180 derece aydınlatmanıza izin verir. Topu müzik izleme moduna çevirebilirsiniz.
Arka ışık, yüksek hassasiyetli mikrofon sayesinde bas ritmine dönecektir.
Aksesuarı stereo sisteminize bağlayın veya dahili hoparlörleri kullanarak bir USB flash sürücü veya sd kart aracılığıyla melodileri çalın.
Disko topunun önemli bir avantajı, cihazın uzun kesintisiz çalışma için yeterince soğutulması sayesinde güçlü soğutucusudur. Bütün gece disko yapın!


Malzeme: ABS plastik
Boyut: 16.6X16X1 6cm / 6.53 x 6.3 x 6.3inch
LED kaynağı rengi: RGB
Anma gücü: 6W
Kontrol Modu: Uzaktan Kumanda / Otomatik / Ses (Otomatik Tanımlama)
Uzaktan güç: 3V CR2025 pil (dahil değildir)
Gerilim: AC 110V 50-60Hz


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar