Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

nano silikon telefon tutucu

 

Evrensel araç telefon tutucu jel macun sihirli Nano Stickerssock soket hiçbir iz sihirli Nano rahat macun kauçuk Pad duvar çıkartmaları
çevre ve yeniden kullanım: çevre dostu dayanıklı kaliteli çıkartmalardan yapılmış Premium Nano kauçuk zararsız pedler. Yeni formülasyonlar ve yeni tasarımlar onları daha güçlü, daha yapışkan ve daha iyi hale getirir. Dayanıklı elastomer ve mola yok. El cildiniz için tamamen toksik olmayan, zararsız. Herhangi bir yere yapışabilir, kullanmadığınızda, çıkarılabilir ve yıkayabilir ve tekrar kullanabilirsiniz, tekrar kullanılabilir.
çok rol kullanımı: bu bir cep telefonu araba için tutucu  olabilir, ayrıca telefonunuzu sopa, iPad, uzaktan kumanda, kamera, hoparlörler, su bardağı, cam için anahtar sopa, aynalar, beyaz tahtalar, Metal, mutfak dolapları veya kiremit, araba, ev ve daha birçok. Kabloları organize etmenin yanı sıra sıra sıra sıra sıra sıra sıra sıra sıra sıra sıra dışı veya düzensiz şekiller yapışıyor ve profesyonellere kaykaylara yapışıyor.
kolay uygulanır: bu pratik silikon pedler, saniyeler içinde monte edilmesi kolay çok çeşitli yüzeylerle uyumludur! Sadece plastik, metal, cam, boya, seramik karo, tahta, ayna, mermer üzerine yerleştirin ve yapışkan izleri olmadan güvenli bir şekilde çıkarabileceksiniz!
nasıl kullanılır: kaldırmak ilk koruyucu film ve sopa ped yüzey ve basın tüm jel yapmak için kavrama güçlü. Ardından ikinci filmi çıkarın ve hareketsiz hale getirmek istediğiniz nesneyi yerleştirin. Orta oluk veri kablosunu veya kablolu kulaklığı sarabilir.
MODERN yaşam tarzı tasarımı: modern yaşam için tasarlanmıştır. Araç gösterge panosuna, direksiyon, ön cam, yaşam ofis konferans odası masası, masa, spor salonu veya mutfakta eller serbest aramalar, navigasyon ve video izleme için yapıştırın. Cep telefonları, elektronik aletler ve usb ve kulaklık kabloları düzenleyin. Küçük zarif taşınabilir hiçbir kalıntı silikon jel ped.


Kablo Kanallı Nano Güçlü Yapışkan Telefon Tutucu (Yuvarlak)
Olmasını istediğiniz kadar basit. Hayal edebileceğiniz yere koyun, Telefonunuz ona kolayca yapışır.

İster çalışma, ister eğlence ya da araba kullanmak için olsun, gözlerinizi güvenli bir konumda tutar. Küçük nesneleri ve küçük süsleri asan "samimi" depolama tasarımı da sıkıca yapışabilir. Cam şişeler bile yapışır.


YÜKSEK SICAKLIK DİRENCİ: yüksek sıcaklık erimez veya deforme olmaz, esnek ve kullanışlı araç desteği olarak kullanılabilir.
Jel süper güçlü ve yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir jel formülü sonsuz miktarda potansiyel kullanım alanı vardır.

Kolayca çıkarılabilir ve duvarlarınıza veya yüzeylerinize zarar vermez.

Çift taraflı yapışkan ve yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.

Öğeleri kaymadan yerinde tutun.


Evrensel güçlü sihirli Nano çıkartmalar hiçbir iz sihirli Nano rahat macun kauçuk Pad duvar çıkartmaları mutfak araba ofis telefonu tutun



Yorum Gönder

0 Yorumlar