Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

disko topu bluetooth kapıda ödeme



Hoparlörlü ve MP3 oynatıcılı bu LED disko topu odanızı gerçek bir dans pistine dönüştürecek. Dokuz rengin güzel kombinasyonu sayesinde parti, hem organizatör hem de misafirler için çok gerekli ve çok önemli olan şenlik havasına kavuşacak. 


Dahili hoparlörler ve USB çubuk destekli MP3 çalar (1 Mb dahil) bu disko topunu taşınabilir bir eğlence istasyonuna dönüştürür. En sevdiğiniz şarkıları bir USB belleğe kaydetmeniz yeterlidir ve ruh halinizin geri kalanı bu LED disko topu tarafından yaratılacaktır. İstenilen kompozisyonu seçebileceğiniz veya istenen modu ayarlayabileceğiniz, ayrıca topu tamamen kontrol edebileceğiniz, müziği veya ışığı kapatabileceğiniz bir kontrol paneli ile donatılmıştır. 

Cihazın tasarımı, disko topunu tavana takmanıza izin verir. Parlak ve unutulmaz bir parti düzenlemek artık çok kolay, çünkü bunda gerçek bir asistanınız var. LED disko topu ayrıca sevdikleriniz ve arkadaşlarınız için başarılı ve orijinal bir hediye olabilir, bu da onları memnun edecek ve her zaman parlak ve pozitif duygular getirecektir.Özellikler: - Tavana montaj için özel montajlar; - 

Yalnızca MP3 formatını okur; - Okur sadece 2 GB'a kadar sürücüler; - Medya bağlandığında müziği otomatik olarak açma; - Hafif ve kompakt; - Uzaktan kumanda; - 1 Gb için USB flash sürücü; - Uzun süreli çalışma için özel soğutma delikleri; - Güç: 220V 0,2A; - Nominal güç: 10,5W; - Toplam güç: 19,8 W; - 3 W gücünde 7 LED; - 3 W gücünde 2 hoparlör; - Boyut: 17 * 15 cm; - Kutu boyutu: 19 * 19 * 16cm; - Güç kablosu uzunluğu: 80 cm Paket içeriği: - Disko topu - Uzaktan kumanda - USB flash sürücü - Kutu * Ürünün renk tonu, ayarlarına bağlı olarak fotoğrafta gösterilenden farklı olabilir. Bilgisayar monitörünüz. Ürün özellikleri ve aksesuarları önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar