Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Orjinal True Touch Tüy Toplama Eldiveni



Geliştirilmiş silikon bakım ipuçları ile yumuşak ve rahatlatıcı bir masaj için elinizin dokunuşunu taklit eder; Bu esnek, geçmeli bakım eldivenleri, kedilerinizdeki ve köpeklerinizdeki kiri, tüyleri ve gevşek tüyleri fırçalamanızı sağlar.


UZUN VE KISA SAÇLAR İÇİN SAÇ GİDERME
Uzun, kısa ve kıvırcık tüylü köpekler, kediler, atlar ve diğer evcil hayvanlar için mükemmeldir, saçları hızlı, nazik ve etkili bir şekilde tımar eder; Dökülen saçlar eldivene yapışarak saçların soyulmasını ve atılmasını kolaylaştırır.
BANYO FIRÇASI
Evcil hayvan tüylerini kolayca temizleyecek ve evcil hayvanlarınıza cildine zarar vermeden nazik bir masaj yapacak bu eldivenle hayvanları yıkayın; Beş parmak tasarımı, kuyruk veya yüz gibi ulaşılması zor yerleri taramanıza olanak tanır.
CİLTTEN CİLDE TEMAS İÇİN GÜVENLİ VE SAĞLIKLI
İnsanların cildine veya sağlığına zararlı maddeler içermez. Yüzeyde yumuşak bir silikon ve eldivenlerin arkasında dayanıklı ve nefes alabilen bir ağ ile sade bir şekilde tasarlanmıştır.
Ayarlanabilir Rahat Uyum
Ayarlanabilir bilek kayışı sayesinde, bu bakım eldiveni çoğu evcil hayvan sahibi için uygundur.


Manuel ölçümler nedeniyle, lütfen küçük ölçüm sapmalarına izin verin.
NAKLİYE:
Dünya Çapında Ücretsiz Kargo: 79,99 Dolardan ÜZERİ.
Siparişleri pazartesi ve cuma günleri arasında işliyoruz. Siparişler, sipariş verildikten sonraki 2 iş günü içinde işlenecek ve işleme gününden sonraki gün kargoya verilecektir. Lütfen hafta sonları gönderilmediğimizi unutmayın.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar