Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

LED disko topu satın alın



LED disko topu satın alın
Mini Banner Magic Ball Light, evde herhangi bir akşamı veya arkadaşlarla yapılan bir toplantıyı parlak ve eğlenceli bir partiye dönüştürmeye yardımcı olacak şık bir aksesuardır.
Parlak LED arkadan aydınlatma, büyük bir odayı kolayca aydınlatacak oldukça yoğun bir ışık akışı yaratır,
bu nedenle bu cihaz yalnızca bir apartman dairesinde kullanılamaz, kafe veya bar sahipleri için kullanışlı olacaktır.



Hafif ve kompakt LED disko topu sihirli topu sadece yatay bir yüzeye değil, duvara veya tavana da monte edilebilir.
Topun rahat kontrolü için, sadece cihazı açıp kapatmanın yanı sıra aydınlatma modlarını da değiştirebileceğiniz bir uzaktan kumanda dahildir.
Tasarım, etrafındaki alanı 180 derece aydınlatmanıza izin verir. Topu müzik izleme moduna çevirebilirsiniz.
Arka ışık, yüksek hassasiyetli mikrofon sayesinde bas ritmine dönecektir.
Aksesuarı stereo sisteminize bağlayın veya dahili hoparlörleri kullanarak bir USB flash sürücü veya sd kart aracılığıyla melodileri çalın.
Disko topunun önemli bir avantajı, cihazın uzun kesintisiz çalışma için yeterince soğutulması sayesinde güçlü soğutucusudur. Bütün gece disko yapın!


Çevrimiçi mağaza Klik55'te düşük bir fiyata toptan ve perakende bir disko topu satın alabilirsiniz. Fazla ödeme yapmayın, mükemmel kalite uygun fiyatlı olabilir! Ek olarak, hediye olarak bir USB flash sürücü alacaksınız!


9 renkli disko parti sahne ses ışığı-bu benzersiz sahne parti ışığı 9 farklı renk (diğer orijinal dicso ışıklardan daha fazla) ve renk ışıklarının dinamik kombinasyonu size lezzetli yiyecek sağlayacaktır. Uzaktan kumandalı bu Bluetooth disko topu, serin hissetmenizi sağlamak için renkli ışıklarla kesinlikle gözünüzü şok edecektir.

LED Bluetooth kristal sahne aydınlatma-bizim üstün LED döner parti ışıkları USB modunda müzik keyfini izin, Bluetooth modu ve USB disk modu. Bu büyülü top kesinlikle renkli ışıklar (degrade, geçiş, su ve diğer flaş efektleri, kırmızı, yeşil, mavi, beyaz, sarı, mor) ile gözünüzü şok edebilir, seni harika ve havalı hissettiriyor.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar