Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Korse Çeşitleri Nelerdir? doğum sonrası zayıflama korsesi



Korse Çeşitleri Nelerdir?
Doğum sonrası korseleri: Doğumdan sonrası için üretilen bu korseler araştırmalara göre karın sarkmalarını engelliyor ve toparlıyor. Doğumdan 10 gün sonra kullanılması önerilen bu korse göbek, basen,kalça ve bacakları tamamen saracak şekilde, fazla sıkmayan yumuşak dokuya sahip olmalıdır.


Korse-Toparlayıcı Korse Zayıflatır mı?
Fazla kilo problemi olan kadınların imdadına yetişen ve kullananı çok daha zayıf ve zarif gösteren toparlayıcı korseler, kilo fazlalıklarını ve sarkma olan kısımları toparlar ve daha fit bir vücut görünümü sağlar. Peki, giyildiğinde zayıf gösteren toparlayıcı korse gerçek anlamda zayıflatır mı? Bu sorunun cevabını muhtemelen çoğunuz merak ediyorsunuz. Maalesef bu soruya verilecek cevap pek tatmin edici olmayabilir. Zira korse giymek zayıflamak için tek başına etkili değil.



Toparlayıcı korse kullanmak iyi bir diyet ve egzersiz programı ile birlikte zayıflamaya yardımcı olabilir. Günde en az 8 saat korse giyen, beslenmesine dikkat eden ve düzenli olarak egzersiz yapanlar kısa sürede fazla kilolarından kurtulabilirler. Yani, egzersiz yapmadan, yediğine içtiğine dikkat etmeden sadece korse giyerek zayıflamayı düşünmek büyük bir hayal kırıklığı yaratabilir.


Sırt korsesi-Dik duruş korsesi: Duruş bozuklukları ve sırt ağrısı olanların tercih ettikleri korse çeşididir. Bu korse çeşidi ile ilgili daha detaylı bilgi için Sırt Korsesi Nedir? Ne İşe Yarar? Faydaları ve Zararları Nelerdir? başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar