Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

apai genie 360 selfie stick



360 derece dönebilen telefon başlığı sayesinde dilediğiniz tarafa rahatlıkla döndürebilirsiniz.
İçerisinde bulunan kullanım kılavuzu üzerinde hem Android cihazlar için hemde iPhone cihazlar için uygulamasını indirebileceğiniz QR kod bulunur.
Uygulaması üzerinden 56-100 mm boyutundaki iPhone ve Android cihazlar ile kullanılabilen Apai Genie 360°, 3 adet AA tipi kalem pil ile çalışmaktadır.
Altındaki Tripod bağlantı noktası sayesinde tripod bağlayarak dilediğiniz boyutta çekimlerinizi yapabilirsiniz.


Apai Genie 360° Akıllı Selfie & Video Takip Asistanı
Apai genie 360° akıllı selfie & video takip asistanı, Bluetooth üzerinde telefonlarınızla bağlantı sağlayarak selfie fotoğraf ve video çekimlerinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.
Akıllı İzleme algoritması sayesinde siz hareket halindeyken kamera hareket etmiş olduğunuz yöne doğru kendisini yönlendirir.
Örneğin bir ürünün incelemesini yaparken sürekli hareket halinde olduğunuzdan dolayı kamera sizi takip eder ve bu sayede sürekli kameranın çekim alanında kalmış olursunuz. Sabit durduğunuz andan itibaren cihaz 3'ten geriye doğru sayarak fotoğraf çekimi yapar.
Bu sayede herhangi bir tuşa basmadan uzak mesafaden fotoğraf çekimlerinizi yapabilirsiniz.


Apai Genie 360° Akıllı Selfie & Video Takip Asistanı Nasıl Çalışır?
Apai Genie 360° Akıllı Selfie & Video Takip Asistanı, App store, google play üzerinden Apai Genie yazıp veya kullanım kılavuzu üzerindeki QR kodunu okutarak uygulamayı telefonunuza indirin. Video takip asistanın kırmızı ışığının yanıp söndüğünden ve telefonunuzda Bluetooth açık olup olmadığından emin olun. Sonrasında telefonunuzdan Apai Genie uygulamasını başlatarak 6 saniye bekledikten sonra otomatik bağlantı sağlayacaktır.


Marka: Apai Genie

Bağlantı: Bluetooth

Uyumluluk: Andorid - İphone Telefonlar

Ürün Boyutu: 93 x 93 x 165.4mm (L W H)

Ağırlık: 256g

Desteklenen Boyutlar: 56-100 mm

Güç: 3 x AA pil

Fonksiyon:

360 derece yatay dönüş

Obje Takip

Yüz Takip

Vlog Çekim



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar