Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Dijital Led Ekranlı Akupunktur Kas Gevşetici Masaj Aleti İnceleme Videosu

Bu yepyeni, yüksek kaliteli kas gevşetici masaj tabancası size ultra derin bir masaj sağlar ve özellikle inşaat, hemşirelik, spor, cross-fit, vb. Veya yorucu taşıma faaliyetleri gibi ağır hizmet veya sürekli hareket faaliyetlerinde çalışan kişiler için yararlıdır. Bu fizik tedavi yöntemi, vücudun yumuşak dokularının genel sağlığını iyileştirir, fasya ve kaslar arasındaki yapışmadan kaynaklanan iltihaplanmayı önler.


Bu masaj aleti ile gerginliğin atılmasının, ağrının hafifletilmesinin ve gergin kasların gevşemesinin keyfini çıkarın ve tüm vücudunuza stresi azaltmak ve enerji vermek için titreşimli titreşim masajından tam olarak yararlanın! Taşıması kolay ve birkaç düğmeyle çalıştırması kolay olduğu için, kullanışlı şarj edilebilir lityum pil (24V, 1500mAh, tam şarj başına 2-3 saatlik uzun pil ömrü) ve güvenlik LED pil göstergesi, çok güvenli olduğundan emin olabilirsiniz ve pürüzsüz masaj süreci!

Giderek daha fazla profesyonel sporcu, kas sertliğini, ağrısını ve ağrılarını etkili bir şekilde gidermek için yüksek frekanslı masaj tabancaları kullanıyor, böylece stresi azaltıyor ve anında gevşemeyi teşvik ediyor ve egzersiz ve egzersiz yaralanmalarından sonra iyileşmeyi hızlandırıyor.


 Diğer birçok masaj tabancasına kıyasla kompakt, hafif ve fısıltı sessizliğinde tasarlanan bu tabancayı, başkalarının dikkatini çekmeden gizlice kullanabilirsiniz. Üç özel yoğunluk ayarı, derin doku çalışmasına, artan dolaşım veya çeşitli kas türlerinde hareketliliğe odaklanmaya yardımcı olur. Dört masaj başlığı kaslarınızı tam olarak harekete geçirir, kan akışını harekete geçirir ve ağrıyı dindirip sizi baştan aşağı rahatlatarak kas iyileşme sürenizi büyük ölçüde azaltır. Ayrıca çeşitli çok açılı masajların keyfini çıkarmak için masaj başlığını değiştirebilirsiniz!


Yorum Gönder

0 Yorumlar