Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

kapı altı rüzgar önleyici



Esnek Güvenli Malzeme: Ailenizin sağlığını koruyan, su geçirmez esnek silikon, çevre dostu malzemeden üretilmiştir, rahatsız edici bir koku yoktur. İnce ve yumuşak malzeme ile Conta Şeridimiz kapı ve pencerelerin kullanımını etkilemeyecektir. İhtiyacınız olan uzunluğa kolayca ayarlayın.
Güçlü Viskozite Dayanıklı: Güçlü yapışkan destek, zamk giderme, sıkıca yapıştırma, kaymaz, aşırı hava koşullarında kullanılabilir ve uzun süre çalışabilir. Hava koşullarına karşı şeridi yırtıp çıkarmak yapışkan bir kalıntı bırakmayacaktır. 25 mm 45 mm, iki genişlik isteğe bağlıdır, değiştirme için 16,5 fit uzunluk.
Geniş Uygulama: Çerçevesiz sürgülü kapılar, cam kapılar, plastik-çelik pencereler ve alüminyum pencereler, dolap kapısı, eşik, dolaplar, gardıroplar, duş tabanı, yatak odası ve banyo için yaygın olarak kullanılır.


Kapı ve Pencerelerden , Rüzgar, toz geçirmez, haşerelere geçit vermez, hava koşullarına dayanıklıdır.
Çerçevesiz sürgülü kapılar, cam kapılar, kapı alt, plastik-çelik pencereler ve alüminyum pencereler, dolaplar,  mobilya, sürgülü kapı, duş odası için yaygın olarak kullanılır.
Esnektir yapıya sahiptir. Kapı ve pencereye zarar vermez
Dikkat edilmesi gereken konular: kullanmadan önce uygulama yüzeyinin temiz ve kuru olduğundan emin olun, yapıştırırken bastırarak sıkıştırın 
Malzeme: silikon kauçuk + kendinden yapışkanlı yapıştırıcı


Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasına izin verin.
Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar