Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Araba Ön Cam Güneşlik Brandası

ÜST DÜZEY KORUMA : Sürüşten önce buz çözmeyi beklemenize gerek yok. Artık Kazıma Yok. Artık Dondurulmuş Silecek yok. Sileceğinizi ve ön camınızı koruyun.
Evrensel Boyutlu Ön Cam Kar Örtüsü : BOYUTLAR: 150*70cm - Her türlü hava koşuluna uygun kış ön cam koruması tam koruma sağlar - Ön cam kapağı, ön camınızın tamamını kaplar ve tüm arabalara, kamyonlara, kamyonetlere ve SUV'lara uyar - Doğru takmayı sağlamak için.
4 Katman Tasarlandı : Ön cam kış örtüsü, alüminyum folyo + eğirilmiş pamuk + çözgü ve atkı pamuklu ve beyaz astarlı 4 Katmanlı Tasarımdan yapılmıştır. Piyasadaki ön cam için diğer araba kar buz örtüsünden daha kalın ve daha sıkı oturan otomatik ön cam kar örtüsü, yağmur ve karın arabanın camına girmesini de etkili bir şekilde önleyebilir.
Kolay Kurulum : Ön cam güneşliği takmak için başka aletlere gerek yok. Ön cam kar örtüsünün, onu arabanın kapısına sıkıştırabileceğiniz iki küçük kanadı vardır. Yan dikiz aynalarına iki yan elastik bant asılacaktır. Endişelenmenize gerek yok, arabanın ön camı kar buz örtüsü artık rüzgar tarafından patlatılır.
Saklaması kolay : Ürün özel bir saklama çantası ve katlanabilir kompakt ile donatılmıştır. Bu şekilde kullanımdan sonra bagaja veya kabine yerleştirilebilir.


Arka ön cam kar örtüsünün açıklaması
HIRSIZLIĞA KARŞI : Yan paneller, hırsızların ön cam koruyucusunu çalmasını önlemeye ve caydırmaya yardımcı olmak için arabanın arka kapılarının içini kapatır; Elastik kayışlar rüzgardan ekstra güvenlik sağlar.
BUZ KORUMA : Termal kalkan ısıyı hapsederek her sabah, gündüz ve gece buz ve kar içermeyen bir arka cam sağlar - Bu, ön camı temiz ve berrak hale getirecek ve bu da yoldayken görüşü iyileştirecek ve güvenliği artıracaktır.
TÜM HAVA : Arka ön cam koruması tam koruma sağlar - Arka ön camınızın tamamını kaplar ve tüm arabalara, kamyonlara, kamyonetlere ve SUV'lara uyar.




Yorum Gönder

0 Yorumlar