Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

attach a trash kapaklı çöp poşeti tutucu aparat, çöp poşeti aparatı, çöp torbası aparatı

 

Attach A Trash, takılabilir bir çöp ünitesidir. Bu çöp seçeneğini eklemek herhangi bir alet gerektirmez. Tek yapmanız gereken klipsi dolabınızın veya çekmecenizin üzerine kaydırmak ve ardından bir çanta takmak. Bu araç, ihtiyaç duyduğunuz her yerde tezgahlarınızın altında ellerinize serbest çöp poşetleri verir. Yemeğinizi hazırladıktan sonra zemininizdeki karmaşa içinde kalmaktansa, artıklarınızı doğrudan arkaya kazıyın.

Özellikleri:

Her yere asın: Bir çok yer için geçerlidir, kapıya, dolap kapısına, çekmece kapısına asılabilir veya barbekü gibi açık hava etkinlikleri, yaratıcı ve pratik, yerden tasarruf edin, mutfağı temiz ve düzenli tutun.

Çevre Dostu: Plastik poşetleri daha az, yeniden kullanılabilir plastikleri daha fazla kullanın.

Uzun Ömürlü: ücretsiz değiştirme, tutmaya gerek yok, düzeltmesi ve organize etmesi kolay.

Kolay Kurulum ve Kaldırma: Lütfen yüklemek için videoya bakın. Yalnızca iki adımda uygun asılı çöp kutusunu deneyimleyebilirsiniz. 10 Pound'a kadar tutar.

Uygulamalar: Mutfaklar, çamaşır odaları, yardımcı odalar, kiler ve banyolar için idealdir.

Not: Asma Çöp Kovası Kapı kalınlığı 2 cm'den azdır. Lütfen çantayı doğru şekilde takın, aksi takdirde torba tutucudan kolayca dışarı kayar.


















Break,tikucuz, portatif, çöp, poşeti, tutucu, aparat, pratik, mutfak, banyo, havlu, cop, poşet, takma, aparatı, çöp poşeti takma aparatı, asmalı çöp poşeti aparatı, çöp torbası asma aparatı, portatif, çöp, poşeti, tutucu, aparat, pratik, mutfak, banyo, havlu, cop, poşet, takma, aparatı, çöp poşeti takma aparatı, asmalı çöp poşeti aparatı, çöp torbası asma aparatı, çöp torbası tutucusu çöp poşeti tutucu aparat, portatif çöp poşeti tutucu aparat, attach a trash kapaklı çöp poşeti tutucu aparat, çöp poşeti aparatı, çöp torbası aparatı, çöp poşeti takma aparatı, çöp torbası tutucusu, çöp torbası tutucu, çöp poşeti tutucu, çöp torbası aparatı, çöp poşeti tutma aparatı, çöp poşeti takma aparatı, asmalı çöp poşeti aparatı, çöp torbası asma aparatı, çöp torbası tutucusu, çöp poşeti takma, çöp aparatı, çöp poşeti vakumlama, ersopack çöp poşeti, çöp poşeti satan firmalar,

Yorum Gönder

0 Yorumlar