Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

kablo sabitleyici aparat, kablo sabitleyici klips

 

Dekoratif Ofis Masa Duvar Kablo Sabitleyici Klips
Kordon ve Kablo Düzenleyici
Tellerinizi veya kablolarınızı düzenli ve düzenli hale getirin.
Kabloları ve telleri güvenli bir şekilde sabitlemek ve yönlendirmek söz konusu olduğunda, kablo tutucular vazgeçilmezdir. Tek tek kabloları ve telleri güvenilir bir şekilde tutmanız veya birden fazla kabloyu paralel yönlendirmeniz gerekip gerekmediğini, kablo tutucular size pratik ve çok yönlü çözümler sunar. Çok çeşitli uygulamalar için uygundurlar.
Kabloları geçici olarak tutup kolayca çıkarmak veya uzatmak istediğiniz her yerde, silikon tutucular güç ve çevre kablolarınızı nazikçe kavrar, böylece dizüstü bilgisayarınızı her fişten çıkardığınızda masanızdan düşmezler. Bu silikon tutucular, kablo yönetimi ihtiyaçlarınızı kolayca çözerek tellerinizi ve kablolarınızı yönetir.




Güçlü yastıklı etiket: Her biri, yapışkan arkası olan, yaklaşık bir inç çapında şirin, kauçuk benzeri bir kablo tokasıdır. Bunları masanıza, arkasındaki duvara veya hatta masanın üzerindeki diğer öğelere yapıştırırsınız ve her bir kablonun kalınlığına bağlı olarak bir veya daha fazla kablonun düşmesini engeller.
Farklı bedenler için uygundur: Klipsin "çeneleri", en kalın FireWire kablosunu veya birkaç ince kabloyu bile sabitleyecek kadar sağlamdır, ancak ihtiyaç duyduğunuzda klipsin içine ve dışına kabloları takmak için yeterince esnektir. Ayrıca, kabloları gözden uzak tutmak için yönlendirmek ve kullanılmadığında kulaklıkları saklamak için de kullanışlıdırlar. Aynı görünen kablonun hangi cihaza bağlandığını takip etmeleri için de öneriyoruz.











Yorum Gönder

0 Yorumlar