Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Evde Tütün Sarma İşi Nasıl Yapılır

Merhaba Sayın Okurlarımız. Tütün sarma işi sigaranın ülkemizde kullanılmaya başladığı günden beri evlerimize girmiş olan ek işlerdendir. Hem sigara kullanıyor hem de tütün sarma işini seviyorsanız bu işi ek gelir elde etmek için evinizde yaparak hem para kazanıp hem de bu işin önceliklerini öğrenebilirsiniz. Sigara ücretlerinin yüksek olması nedeni ile piyasaya bakıldığı zaman tütün sardırmak isteyen yani evlere tütün sarma işi veren firmalar gibi yerlerin sayısının oldukça fazla olduğunu görmek mümkündür.



Evde sigara sarma işi aslında tahmin edildiğinden daha kolaydır. Çünkü sigara sarma işini kolaylaştıracak makineler mevcuttur. Bu makineleri kullanarak kısa sürede çok sayıda tütün sarma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sigara sarma işinden yüksek gelir elde etmek istiyorsanız önce sistematik olarak çalışmayı göz almanız gerekmektedir. Çünkü az zaman ayırarak tütün sarma işinden çok fazla gelir elde edemezsiniz.


Günümüzde çok sayıda insanın evde sigara sarma işi yaptığı biliniyor. Kimi insanlar ekip halinde ailesiyle birlikte ya da komşularıyla birlikte tütün sarma işini yapmaktadır. Bazı insanlar ise tek başına yoğun olarak çalışarak tütün sarmaktadır. Günlük 3 saat – 4 saat bir çalışma süresi ile sigara sarma işinden 20 TL ile 30 TL arasında bir rakam kazanmanız mümkündür. Daha az zaman ayırarak yaptığınız tütün sarma işinden daha az ek gelir kazanacaksınız. Dolayısıyla biraz sistemli çalışarak çok daha fazla kazanç elde etmeye çalışmak daha mantıklı olacaktır.




Evde sigara sarma işi veren yerler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için öncelikli olarak bu işi yapmak isteyenlerin kendi çevrelerinde küçük bir araştırma yapmaları tavsiye edilir. Çünkü böylelikle çevrenizde bu işleri veren yerler hakkında kapsamlı şeyler öğrenebilirsiniz. Çevrenizde yoksa tütün sarma işi yapmak istiyorum diyor iseniz bu yazıya Ad Soyad, Yaşadığınız Yer, E-Posta Adresi gibi detaylarınızı yazarak tütün sarma işi talebinizi iş veren yerlere iletebilirsiniz. Bunun ile birlikte isilanlarim.net facebook sayfamızı beğenerek daha fazla ilana ulaşabilirsiniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda cep telefonu ve ev adresi gibi kişisel bilgilerinizi vermemeye dikkat ediniz.




Yorum Gönder

0 Yorumlar