Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Elektrikli Sigara Sarma Makinesi Kapıda Ödeme Nasıl Sipariş Verilir

Elektrikli Sigara Sarma Makinasi
Elektrikli Sigara Sarma Makinesi Kapıda Ödeme Nasıl Sipariş Verilir
Daha az zamanda daha çok sigaralar sarmak istiyorsanız, bu makine tam aradığınız makinedir. Çünkü makine elektrikli olup tütünü kırmdan, ezmeden dolduruyor. Her tütüne uyumlu olup tütün ayrımı yapmıyor. kızaklı sistem ile çalıştığı için tütünü iterek doldururyor. Her filtreye uyumlu olup flitre ayrımı yapmıyor.

Elektrikli sigara sarma makinalarında ilk enjeksiyon yani itirmeli sistem ile çalışan makinayı ürettik. Elektrikli sigara sarma makinası adıyaman tütün ıslak, kuru tekel, toz dahil her türlü tütünü kolaylıkla doldurur. Piyasadaki diğer elektrikli makinalar yaylı sistem ile çalıştığı için sadece yurt dışı yani kıyılmış tütünlere uyumlu bu yüzden tütün doldururken ya makinede tıkanma oluşur, yada doldurulan sigaralarda kül dökülme sorunu yaşanır, eğer ki bu işi ticaret amaçlı yapıyorsanız sardığınız firma bunu kesinlikle kabul etmeyecektir, o yüzden hem tütünü kırmadan hemde istediğiniz ayarda sigaralar sarmak istiyorsanız bu makinayı kaçırmayın.

El makineleri ile saatlerce yorularak sigara sarmaya son elektrikli sigara sarma makinesi ile hızlı şekilde sigaralarınızı doldurabilirsiniz?

Tütün ayrımı yapmadan ıslak kuru nemli ve toz halindeki tüm tütünleri sıkıntısız doldurmaktadır. Bu makine piyasada yeni olup tamamen orjinal bir üründür.

Piyasada bulunan power filler 3 sigara sarma makinesinin 2. versiyonu üst modeli olarak üretilmiştir. Tütünü filtrenin içine ittirme sistemi ile çalışan parçanın filtre sıkıştırma aparatı kaliteli malzemeden üretilmiştir. Bu Sebeple kesinlikle kırılma yapmamaktadır.

Ayrıca makineye çok tütün koyup zorlasanız bile kola bağlı olan resetleme sistemi ile makineyi anında sıfırlayabilirsiniz.


Elektrikli sigara sarma makinesimakinesinin üzerinde bulunan şeffaf(çıkarılabilir) tütün haznesi sayesinde toz olmuş tütünlerinizi çöpe atmadan, etrafa dağıtmadan kolay bir şekilde dolum yapabilirsiniz. Bu özellik sizin hem zaman hemde tütün kaybınızı fazlasıyla önlemektedir.

Makinenin alt kısmında bulunan plastik kaydırmaz kauçuklar sayesinde herhangi bir yere bantlama yapıştırma montalama işlemine gerek duymadan istediğiniz yerde rahat bir şekilde çalıştırabilirsiniz.

Elektronik aksamı profesyonelce tasarlanmış olan bu makinenin herhangi bir şekilde elektrik kesintisi veya elektirik akımını düzenlediği için kesinlikle motor kısmında yanma ve farklı problemlerle karşılaşma ihtimaliniz çok düşük.

Güçlü motor sessiz çalışma sistemi ile çıkan ses sizi ve çevrenizdekileri kesinlikle rahatsız etmez.

Elektrikli Sigara Sarma Makinesi piyasada yeni ürün olup filtrede kesinlikle boşluk bırakmaz ve ucundan sonuna kadar aynı miktarda dolum yapar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar