Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

HOT WATER ANİ SICAK SU MUSLUĞU

Sıcak su ne zaman gelecek diye beklemeye son!
Evimizde şofbenden, kombiden, musluktan gelen sıcak suyu beklemek zorunda kalırız, dakikalarca bekler ve elimize sıcak su ulaşıncaya dek suyumuzun da boşa akmasını sağlamış oluruz. Artık Hot Water Ani Sıcak Su Musluğu ile bu duruma son verme zamanı geldi.



HEMEN SİPARİŞ VERİN KAPIDA TESLİM ALDIĞINIZDA ÖDEYİN

Sahte ürünlerden kaçının
Farklı firmalarda gördüğünüz taklit ürünlere kapılmayınız. Farklı emellerle daha uygun satışyapanlar tarafından mağdur olmayınız. Hot Water Ani Sıcak Su Musluğu firmamız tarafından orjinal kutusunda size ulaşmaktadır. Ürününüz firmamız tarafından siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaç edinmiş ve sizleri mağdur etmeme adınagaranti altına almıştır.


Ekonomik, Pratik ve Güvenli
Ayrı bir montaj ekibine gereksinim duymadan, ürününüzü kendiniz rahatlıkla kurabilirsiniz, kurulumu pratiktir. Sıcak Musluk hem sıcak hem soğuk su verebiliyor. Yukarı ve aşağı çevirdiğinizde istediğiniz sıcaklıkta suyu elde edebilirsiniz. Sıcak Musluk Saatte 3 kw ile çalışır, ekonomiktir.Sıcak Musluk CE belgelidir ve 2 yıl garantilidir. Cihazın kablosu 150 cm uzunluğundadır. Yakında mutlaka bir prize erişebilecek uzunluktadır. Sıcak Musluk iki aşamalı güvenliğe sahiptir. Sular kesildiğinde cihaz kendini uyku moduna alır ve çalışmaz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar