Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Ankara Anneleri ile Nisshygienic Etkinliği


Geçtiğimiz günlerde Ankara anneleri organizasyonuyla Nisshygienic Etkinliğinde buluştuk. Yda Kahveci Hacıbaba'da gerçekleşen etkinlikte Nisshygienic temizlik ürünleri tanıtıldı. Nisshygienic bir Türk markası ve bununla gurur duymak lazım kesinlikle. Nisshygienic firması kendisi hakkında websitelerinde şu açıklamayı yapmış;



"Biz;

Başlangış ve bitiş tarihi olan bir işletme değil,

Sonsuz geçmişin bilgi ve birikimini, bilimsel tekniklerle bütünleştirip,

Sonsuz gelecekteki yaşama taşıyan sevgi, saygı dolu yürekler,

Geçmişin köklerinden geleceğin dallarına ve yapraklarına yolculuğuz.

Yıllardır toparladığımız uygulama teknik ve yöntemlerini, mühendisliğin süzgecinden geçirip sonuca dönüştürdük. Hedeflerimizi belirlerken; bu araştırma ve çalışma sürecinde, tespit ettiğimiz, inandığımız doğrulara sıkıca bağlı kaldık.

Ne kadar yaşağıdınızdan daha çok, yaşadığınız süre içerisinde neler yaptığınız ve ne kadar derinlere kök saldığınız önem taşımaktadır.

Bizler yaşadığımız süre içerisinde; hep en yeni ve en iyi olanları ortaya koyduk. Ortaya koyduğumuz bir çok ürün ilk olma özelliği taşıdı. İlk olamayan ürünlerimiz ise; kendi grubunda en iyi olmuştur.

Ürettiğimiz ürünler ile birlikte gelen uygulama yöntemleri ve çözüm teknikleri; sorunun çözümünde büyük kolaylıklar sağlarken, maliyetlerin düşmesinde önemli katkılar sağlamıştır.

Üretim öncesi tasarım sürecinde, üretilecek olan ürünün çevreye olan etkileri ile birlikte; uygulama kolaylığı, sorun çözme hızı, işletme/kullanım maliyeti avantajlarına da önem verilmektedir."


Etkinlik Yda Kahveci Hacıbaba'da eşsiz bir kahvaltıyla başladı. Etkinlik sponsorumuz Nisshygienic tarafından şu an satışta olan 4'lü temizlik seti ürünlerinin tanıtımı yapıldı. 4'lü set içinde neler var hemen bakalım:)



Temizlik Sirkesi
%100 Doğal temizlik, her yere, her işe. Sirke ve limon karışımının elma özü ve bitki özleriyle zenginleştirilmesi yolu ile elde edilmiş güçlü ve zararsız bir doğal temizleyicidir. Bulunduğumuz coğrafyaya hitap eden bir üründür.

Duşakabin Banyo WC Temizlik Ürünü
Doğal ve doğa dostu formülü ile kir ve kireç birikintilerini kolayca temizler, hassas ve kaplama yüzeylere zarar vermez. Çok güçlü temizleyici olmasına rağmen yüzeye zarar vermez. Banyolarınız da güvenle kullanabilirsiniz.

Aspiratör, Fırın, Ocak Temizleyici
Yüksek teknolojik özel ve güçlü formülü ile; aspiratör, cam ocak ve mutfaklarda ki ağır kirler ve katılaşmış yağları bir sıkışta yok ederek size kolay bir temizlik sağlar. Mutfak temizliğindeki en iyi yardımcınızdır.

Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı
Parlatıcı ve tuz kullanımı gerektirmez. Ağır kir ve yağlı bulaşıklarda başarılı bir sonuç verir. Tabletlere göre %50 daha ekonomik yıkama sağlar. Bardaklarda su lekesi ve buğu oluşmasını engeller.


 Bu fotoğrafı çektirmezsem olmazdı :)
Şu anda Nisshygienic ürünlerinin satışı websiteleri üzerinden yapılıyor. Ama en yakın zamanda marketlerde görebileceğiz :) Etkinlik sonunda bize de 4'lü setten hediye edildi ve ben bu ürünlerin yorumlarını kullanıp en yakın zamanda burada yorumlayacağım.

Bu arada etkinlikte fotoğraflarımızı çeken @damlaorenbasiphotography'e çok teşekkür ederiz :)

İçinizdeki çocuğu sakın ha büyütmeyin Canlarım ve mutluluk cesaret ister bunu sakın unutmayın!


Buraya tıklayarak beni GFC takibine alabilirsiniz ve beni Instagram, Twitter gibi sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın canlarım :)

Yorumlarınızı bekliyorum :) Sevgilerimle





Yorum Gönder

0 Yorumlar