Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Topuklularla Güzel Yürümek için İpuçları

İpucu 1:
En sevdiğiniz topuklu ayakkabılarınızı giymekle işe başlayın ve Platformlu olan topukluların her zaman daha rahat bir yürüyüş sağladığını da unutmayın.
İpucu 2:
Topuklularla rahat görünmenin en kolay yolu, bütün ayağınızı yere sanki ayağınızda düz ayakkabı giymişsiniz gibi koymaktır. Topuklu ayakkabı giyerken  önce topuklarınızı, ardından parmaklarınızı basın. Bu, yürüyüşünüzün daha doğal görünmesini sağlayacaktır.
İpucu 3:
Topuklu ayakkabı giymek, adımınızın normalden daha kısa olmasını sağlar; bu nedenle, aynı mesafeye gitmek için artan sayıda küçük adım atmanız gerekir. Çok küçük adımları tavsiye etmiyoruz, ancak her zamanki uzun adımlarınızı atmaya çalışmayın.
İpucu 4:
Topuklarda çabucak yürümeye çalışmak genellikle oldukça garip görünüyor. Daha küçük adımlar ve denge içinde yürümek topuklu ayakkabı giymenin püf noktalarındandır.Bununla birlikte, yavaşça yürümek size güvende verir.
İpucu 5:
Ayakkabılarınız rahatsız ediciyse, doğal olarak topuklu ile yürümek neredeyse imkansız hale gelir. Topuklarınız çok yüksekse, rahat etmek için ayakkabı pedleri kullanın.
high heels ile ilgili görsel sonucu
İpucu 6: 
Topuklu ayakkabılarınızın tabanlarını kaymaya karşı zımparalayın.
high heels ile ilgili görsel sonucu
İpucu 7:
Dik yürüyün bu topuklu ayakkabıyla daha rahat yürümenizi sağlar.

Kaynak:www.tarasfashionblog.com (Çeviri)

İçinizdeki çocuğu sakın ha büyütmeyin Canlarım ve mutluluk cesaret ister bunu sakın unutmayın!


Buraya tıklayarak beni GFC takibine alabilirsiniz ve beni Instagram, Twitter gibi sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın canlarım :)

Yorumlarınızı bekliyorum :) Sevgilerimle






Yorum Gönder

0 Yorumlar