Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Sıcak Musluk Büyük Kolaylıktır

Ülkemiz coğrafi konumu ve mevsim yapısı nedeniyle sert ve soğuk kış aylarına sahiptir. Lavabolarda el, yüz yıkarken, diş fırçalarken, mutfakta, bulaşık yıkarken buz gibi soğuk su kullanmak rahatsız edici bir durumdur.

Güneş enerjili su ısıtma sistemlerinin kışın fayda etmediği, doğalgazlı su ısıtma sistemlerinin ise çok pahalı olduğu ülkemizde SICAK MUSLUK anında sıcak su vermesi ile hayatımıza büyük kolaylık katmıştır. Elektrikli musluk ısıtıcı, mutfak şofbeni, lavabo şofbeni gibi ani su ısıtıcı çözümlerine şık, pratik ve ekonomik bir alternatiftir.



Sıcak Musluk Ekonomiktir ! 

 Tüplü şofben ve doğalgazlı kombi sistemlerinde veya mutfak şofbeni çözümlerinde sıcak su elimize ulaşıncaya kadar bir müddet suyu boşa akıtmamız gerekmektedir. Hatta çoğu zaman sıcak su gelinceye kadar zaten işimizi bitirmiş ve musluğumuzu kapatmış oluruz. İşte bu esnada ısınan ve musluğa doğru gelen sıcak su, borularda kalır ve hiçbir işe yaramaz. Hem akan su boşa gitmiştir hemde kullanılan enerji.

Sıcak Musluk ile suyunuzu boşa akıtmadan ve
gereksiz enerji harcamadan 5 saniye içinde 45-55 °C sıcaklıktaki suya ulaşabilirsiniz.

Sıcak Musluk Güvenlidir.

Gövde kısmındaki yüksek kaliteli ABS AKRİLİK malzemeden dolayı sıcak musluk yanmaz ve tutuşmaz özelliğe sahiptir. İçinde yer alan ısı termostatı ile su sıcaklığı belli bir derecenin üzerine çıktığında cihaz otomatik olarak kendini kapatır ve soğuyuncaya kadar çalışmaz.


Aynı zamanda yüksek teknoloji ürünü olan basınç sensörü ile de suyun yeterli basınçta gelmediği zamanlarda kendini otomatik olarak kapalı konuma alarak doğabilecek zararlardan sizleri korur.

Sıcak Musluk   güvenlik standartlarına sahip, Avrupa ve Amerika”da kullanılan pratik bir üründür.

Her Alanda Kullanıma Uygun Pratik Çözüm! 

Kış aylarının oldukça çetin ve soğuk geçtiği ülkemizde,sıcak suya hayatımızın her yerinde, her anında ve sürekli ihtiyaç duyarız. Kış aylarında sıcak su,kaliteli yaşamın önemli bir parçasıdır ve hayatımızın vazgeçilmezidir.

Doğalgazın olmadığı il,ilçe,mahalle ve köylerde, soğuk kış aylarında ev hanımlarının bulaşık yıkamak için çektiği sıkıntıları en iyi, bulaşığı soğuk suyla yıkamak zorunda kalan ev hanımları bilirler. Soğuk sudan çatlayan eller ve iyi durulanamayan yağlı bulaşıklar en çok onların canını sıkar.

Sıcak Musluk ile bu sorun tamamen ortadan kalkıyor, bulaşıklar sıcak suyla yıkanıyor ve durulanıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar