Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

İlişkinizi Bitirecek 10 Yıkıcı Davranış

Woman Punching Men's Face
1. Şiddet Gösterin
Sadece aşırı fiziksel veya duygusal istismardan bahsetmiyoruz.  Alaycı sözler, diğer olumsuz yorumlar, sevgiden vazgeçme, konuşmayı reddetme, ayrılma tehdidi gibi şeylerde ilişkiyi yıkan davranışlardır.
2. Savunmada olun
Savunmacı bir tutum karşıdaki kişinin size soğumasıyla kalmaz ilişkiyi bitirmesine de neden olabilir.Eleştiriyle başa çıkmanın sırrı, onu reddetmek ya da savunma yapmak değildir.İşin sırrı, diğerinin sizin hakkınızda söylediği her şeyi dikkatle dinlemek ve sonra da kabul edebileceğiniz bir veya daha fazla şeyi bulmaya çalışmaktır.
divorce ile ilgili görsel sonucu
3.Eleştirel olun
İlişkilerimizde zaman zaman yapıcı eleştiriler ve yapıcı geri bildirim sağlıklı olmakla birlikte, fazlası zarar verebilir.Partnerinizin davranışında sürekli kusurları dile getiriyorsanız, bu rahatsız edici ve çirkin hale gelebilir.
divorce ile ilgili görsel sonucu
4.Her zaman haklı olun
Her zaman haklı olmak ilişkiye zarar verir. Çünkü haklı olabilmeniz için diğerinin yanlış olması gerekir.Başkalarının haklı olmasına ve olabildiğince yol almalarına izin vermek neredeyse her zaman daha akıllıca olur.
divorce ile ilgili görsel sonucu
5.Bencil olun

İlişkilerinizi yok etmek için iyi bir yol daima bencil olmaktır ve kendi yolunuzu bulmaya çalışmaktır.Bu, her türden ilişkiyi yok etmek için mükemmel bir yoldur. Evliliğinizi yok etmek istiyorsanız özellikle yararlıdır.
divorce ile ilgili görsel sonucu
6.Dürüst olmayın

İlişkilerinizi yok etmenin bir başka harika yolu yalancı olmaktır. Zaman zaman küçük "beyaz yalanlar" söyleyin. Sahtekârlığınız asla ortaya çıkmasa bile, bunu siz bilirsiniz ve bu da sizi içten içe kemirir.
İlgili resim
7.Sadakatsiz olun

Sadece cinsel sadakatsizlikten bahsetmiyoruz. İnsanlar sağlıklı ve kalıcı ilişkileri olsa bile, çoğunlukla her çeşit büyük ve küçük ihlallere girerler.İlişkinizin bir an önce bitmesini istiyorsanız partnerinize karşı sadakatsiz olun.
divorce ile ilgili görsel sonucu
8.Üstünlük taslayın

Her türlü ilişkiyi yok etmek istiyorsanız, kendinizi daha akıllı, daha güzel, daha cool, daha sağlıklı veya diğer insanlara kıyasla daha değerli biri olarak düşünmeye dikkat edin.
divorce ile ilgili görsel sonucu
9.Sürekli kontrol edin

İlişkinizdeki diğer kişiyi sürekli kontrol etmeye çalışın. Bu davranış, romantik ilişkileri sona erdirmenin mükemmel bir yoludur.
divorce ile ilgili görsel sonucu
10.Sabit fikirli olun

İlişkinizin bir an önce bitmesi için sabit fikirli olun ve karşıdaki kişinin ne dediğine kulak asmayın bu sayede ilişkiniz bir an önce bitecektir.


Kaynak: www.stresscure.com (Çeviri)


İçinizdeki çocuğu sakın ha büyütmeyin Canlarım ve mutluluk cesaret ister bunu sakın unutmayın!


Buraya tıklayarak beni GFC takibine alabilirsiniz ve beni Instagram, Twitter gibi sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın canlarım :)

Yorumlarınızı bekliyorum :) Sevgilerimle





Yorum Gönder

0 Yorumlar