Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

oolong çayı nerede bulunur

Oolong çayı Kolesterolü düşürür ve yağ yakmanıza yardımcı olur. Daha sağlıklı bir vücuda kavuşmanızı sağlar. Bu aralar çok fazla kilo aldınız canınız burnunuz da mı yoksa? Eğer öyleyse hiç canınızı sıkmayın ve hızlı zayıflatan çaylarımıza bir göz atın.
Kilo almanızın en büyük nedenlerinden biri yeme içmeyi biraz fazla kaçırmanız ve metabolizmanızın olduğundan daha yavaş çalışması. Peki bu durumda ne mi yapacaksınız? İşte önerdiğimiz hızlı zayıflatan bitki çayları... Hızlı zayıflatan bitki çaylarını sık sık tüketerek fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu çaylar sayesinde metabolizmanız hızlanacak ve kilo vermeye başlayacaksınız.
Oolong çayı, geleneksel bir Çin çayıdır.Camellia sinensis bitkisinin yapraklarından elde edilir.Yeşil ve siyah çaydan farkı işlenme şeklidir.
Bütün çayların yaprakları oksidasyon adı verilen kimyasal reaksiyon üreten bazı enzimler içerir.Yeşil çayın yapraklarını siyah renge dönüştüren bu oksidasyondur.Yeşil çay fazla oksitlenmez,ancak siyah çay rengi siyaha dönene kadar oksitlenmeye bırakılır. Oolong çayı ikisi arasında bir yerdedir ve bu nedenle kısmen oksitlenir.Bu kısmi oksidasyon oolong çayının rengini ve tadını verir.Yapraklarının rengi çayın markasına göre yeşil ila kahverengi arasında değişen bir renkte olabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar