Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Epilasyona başlarken bilmeniz gereken her şey bu yazıda

Uzun ömürlü pürüzsüzlüğün tadını çıkarın.
Epilasyon ile 4 haftaya kadar süren pürüzsüz cildin keyfini çıkarın. İşte bu! Epilasyon tıraş kremleri gibi yüzey metotlarının aksine kılları kökünden aldığı için yeniden büyümeleri 4-6 hafta sürer. Zamanla kıllar daha yumuşak ve daha iyi şekilde yeniden çıkar ve yarı kalıcı etkiye sahip olur. Kaba ve sert kısa kıllara güle güle deyin ve 4 haftalık pürüzsüzlüğe merhaba deyin.
Endişelenmeyin, mutlu olun.
Tecrübenin tadını çıkarın, o kadar acılı değil!

İlki en kötüsüdür. İlk kez tüylerin neredeyse tamamını alıyorsunuz ama bir dahaki sefere yalnızca bir kısmı geri çıkıyor, bu sayede daha az tüy alma işlemi yapıyorsunuz.
Rahatlık Sistemi: Konfor 1 numaradır. Silk-épil 5, buz eldiveni ile donatılmıştır ve Silk-épil ürünleri diğer sinirleri harekete geçirerek ekstra nazik epilasyon sağlayan entegre bir masaj sistemi içerir.

Suda kullanım: Suya dalın hanımlar! Sıcak su vücudun doğal acı dindiricisi olan endorfin hormonunu salgılar; daha eğlenceli bir tecrübe yaşamak için epilasyon yapmadan önce musluğu açıp su doldurun. Silk-épil 7 Islak ve Kuru epilatör kullanmıyorsanız epilasyon yapmadan önce cildinizi tamamen kurulayın.
http://www.tikucuz.com/search.html?tag=epilator

Hassas ciltlerde bile sorun yaşamazsınız.
İşin güzel yanı cımbızların cildi çekmeden ve tahriş etmeden yalnızca tüyleri alarak soğuk ve kuru sezonlar için epilasyonu mükemmel seçim haline getirmesidir.
Rahat olun. 
Epilasyon çocuk oyuncağı! Düşündüğünüzden çok daha kolay. Kullanışlı Smart Light size rehberlik eder, en küçük ve ince tüyleri aydınlatarak tüylerin hiç atlanmadan alınmasını sağlar. Bütün Silk- épil ürünleri ileri geri 15 derece oynayan oynar başlıklarla donatılmıştır, bu başlık bütün kıvrımlara kolayca uyum sağlayarak epilasyonu çok daha kolay, konforlu ve titiz hale getirir. Çocuk oyuncağı!
Batıkları dert etmeyin.
Bayanlar için küçük bir bilim dersi: batık tüyler geriye doğru kıvrılarak foliküle doğru büyür ve çoğu zaman küçük bir şişkinlik oluşturur. Bu durum genellikle çok yakın ve baskı uygulayarak yapılmış tüy alım işleminin bir sonucudur. Kıl dönmesini önlemek için düzenli aralıklarla cildinizdeki ölü hücreleri ortadan kaldırın ve tüylerin büyümesi gereken yönde büyümesi için "yolu açın". Bununla birlikte, ölü hücreleri ortadan kaldırma işlemini epilasyondan hemen önce ve sonra yapmayın, aksi takdirde cildiniz çok fazla zorlanabilir.
Her yerde kullanın (Gerçekten her yerde!)
İpeksi cildin sınırları yoktur. Farklı vücut kısımları için tasarlanmış farklı parçalar sayesinde (satın aldığınız epilatöre bağlı olarak) Silk-épil bikini bölgesi ve koltuk altı gibi hassas bölgelerde bile iyi sonucu elde etmenizi sağlar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar