Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Zayıflama sırası şimdi eşinizde

Hepinizin de biraz bildiği gibi eşim Ziya diyette. Biz de sizinle bu sürecin nasıl başladığını ve nasıl süregeldiğini uzmanlarımız eşliğinde paylaşacağız. Öncelikle bize bu yolda eşlik etmekte olan; önerileri, uyarıları, ve kontrolleri ile beslenme konusunda güvenimizi kazanmış olan diyetisyen Banu Kazanç, bu diyeti spor ile destekleme açısından ise bize çok yardımcı olan pilates eğitmeni Serap Sultan Şimşek’ e teşekkürlerimizi borç biliriz. Bu diyet hikayemizde bizlerle bu yolda yürümekte olan uzmanlarımızın duygu ve düşüncelerini de sizlerle paylaşmadan geçmeyeceğiz tabiki de :)

Diyetisyen Banu Kazanç

İLK HAFTA

İlk hafta, yani diyete başlamadan önce Ziya’nın kan testleri yapıldı ve insülin direncinin az olduğunu öğrendik, bu kilo vermeyi yavaşlatacak bir durummuş. Haliyle, diyetten önce bir tedavi uygulandı ve ardından diyete başlandı. Diyetisyenimiz Banu Hanım'ın kişiyi diyete yönelten en önemli özelliği yiyerek zayıflatması olduğundan, Ziya ilk hafta çok fazla zorlanmadı.

Banu Kazanç, size bir diyet listesi hazırlarken ilk önce ne yemek isteyip istemediğinizi soran ve buna göre bir liste düzenleyen bir uzman, ve bu diyetlerde akşam dahil hiçbir zaman aç kalmamanız önemli bir unsur. Diyette pizzadan tutun da makarnaya kadar alışılagelmişin dışında yiyecekler de mevcut. Bu sayede hem tek tip beslenmeyip, hem tokluk hissine sahip olup, hem de kilo vermiş oluyorsunuz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar