Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Sevilen şarkıcı Hadise 'formunu koruyamadı, kilo aldı' haberlerine isyan etti

Sevilen şarkıcı Hadise 'formunu koruyamadı, kilo aldı' haberlerine isyan etti

Hadise'nin göğüs dekolteli ‘selfie’si bugün sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. Hayranları ünlü şarkıcıya övgüler düzerken, fotoğraftaki dekoltede Photoshop programı yardımıyla oynama yapıldığını iddia edenler de oldu

Şu sıralar 'O Ses Çocuklar' yarışmasında jüri üyeliği yapan ünlü şarkıcı Hadise'nin derin göğüs dekolteli elbisesiyle çektiği selfie oldukça beğenildi.


1 SAATTE 55 BİN BEĞENİ ALDI

Hadise'nin göğüs dekoltesi sosyal medyayı salladı

 Bu fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Hadise'ye hayranları büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık bir saat içinde 55 bin beğeni alan fotoğrafa binlerce yorum yapıldı. İşte Hadise'nin o paylaşımı;

HADİSE'NİN GÖĞÜS DEKOLTELİ FOTOĞRAFI 'FOTOŞOPLU' DEĞİL!
Fotoğrafların manipüle edilip edilmediğini anlamaya yarayan adli inceleme programlarına göre bu eleştiriler yersiz. Hadise’nin alnı ve yanaklarında muhtemelen cildi daha pürüzsüz göstermek için Photoshop’un “klon” aracının kullanıldığı anlaşılsa da, dekoltede herhangi bir oynama saptanamıyor. Görsel gürültü analizi de benzer bir sonuç veriyor.

Kısacası, şu sıralar 'O Ses Çocuklar' yarışmasında jüri üyeliği yapan Hadise’nin yaklaşık bir saat içinde 55 bin beğeni alan fotoğrafındaki dekolte tamamen doğal.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar