Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

4 adımda kilolarına kalıcı olarak veda et

1­ Tek bir şey değiştir
Saint Louis Üniversitesi beslenme ve diyetetik bölümünden Dr. Edward Weiss, “Bir anda büyük bir değişim yaratırsan, buna bağlı kalamazsın” diyor. Bunun yerine, değişmesini en çok istediğin beş şeyi belirle ve sürdürebileceğin bir tanesini seç. Buna birkaç hafta sadık kalmayı başardıktan sonra diğerine geç.

2­ Yavaşla
Colorado Üniversitesi beslenme bölümünden Dr. Margaret Harris, “Tabağındakileri beş dakikada mideye indirdiğinde, vücuduna sindirim için izin vermiyor ve karnını şiş hissediyorsun” diyor. Daha yavaş, daha az miktarda ama daha çok zevk alarak yemek ye. Yemek bittiğinde daha tok hissedeceksin.

3­ Ruh hali günlüğü tut
Colorado Üniversitesi beslenme bölümünden Dr. Harris, diyet yaparken sadece ne yediğini değil, yediklerinin ne hissettirdiğini de not etmeni söylüyor. Bu alışkanlık kararlarına daha bağlı kalmanı sağlar. Ayrıca, tercihlerinin işe yaradağını gördükçe daha enerjik hissettiren sağlıklı seçimlere de yöneltir.

4­ Yaşam tarzını unutma
Saint Louis Üniversitesi beslenme ve diyetetik bölümünden Dr. Weiss, diyetlerin zayıflamak için genellikle kısa yollar vadettiğini, ama nadir de olsa uzun süreli çözümler sunabildiğini söylüyor. Beslenme planını bu fikirle oluştur ve alışkanlıklarını kalıcı şekilde değiştirmeye odaklan. (womenshealth)

Yorum Gönder

0 Yorumlar